yegon napísal:btw co tak nejaky masivny prop bet povedzme -20kg behom 6 mesiacov?
zapojil by som sa i ja aspon by bola motivacia
..mozem sa pridat a pokusat sa o opacny efekt ?
dzejkej napísal:CastlePokerClub napísal:yegon napísal:btw co tak nejaky masivny prop bet povedzme -20kg behom 6 mesiacov?
No to by som sa aj ja pridal, aj ked by som dal dole radsej 30kg
Neblbni. Ty keby si schudol 30kg a sedel vedla mna, tak by som si Ta pomylil s dekou polozenou na stolicke .
keso26 napísal:yegon napísal:btw co tak nejaky masivny prop bet povedzme -20kg behom 6 mesiacov?
keso26 napísal:yegon napísal:btw co tak nejaky masivny prop bet povedzme -20kg behom 6 mesiacov?
CastlePokerClub napísal:Uz ste sa aj dohodli, ktory den planujete akciu a ci aj potesite nas club Vasou navstevou? Mame nachystane prekvapenia, tak aby sme sa vedeli pripravit Nachystame nieco sportovo zdrave
CastlePokerClub napísal:Jasne pridaj sa mam par rad ako si zlepsit figuru
johnmirow napísal:... pridam sa aj ja , a nie je 20kg uz zdraviu skodlive?
keso posuniem ti svoje? dohoda?
dzejkej napísal:Tak zatial to vyzera na ten stvrtok. A neviem dokedy moze byt vacsina, ale tak idealne by bolo ist do nejakeho podniku, kde su velke stoly - vsetci budu pit, hladni budu aj jest a potom sa presunut k Vam. No ja uz v case presunu asi nebudem pritomny
trikoza napísal:ja som aj za jedlo, len nie Slovak Pub PREBOHA, ak nepride niekto s inym napadom tak si myslim ze FRIENDS bolo v pohode, aj za biliardik aj za cash game, limitu sa prisposobim len aby nas hralo co najviac... iba dufam ze sa dovtedy vyzdraviem
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.