Tipovanie
Počet príspevkov: 37 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Tipovanie
Dnes som cital,ze podla nemeckeho renomovaneho casopisu SPIEGEL v roku 2005 isty Malajzijcan vsadil takmer 7 mil. eur na 2 zapasy nemeckej bundesligy,ktore udajne zmanipuloval.
A v podozreni je aj zapas na MS(!!!!) 2006 Ghana-Brazilia(0:3) kde bolo udajne dohodnute,ze Ghana prehra min. o 2 goly.
A v podozreni je aj zapas na MS(!!!!) 2006 Ghana-Brazilia(0:3) kde bolo udajne dohodnute,ze Ghana prehra min. o 2 goly.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Tipovanie
tuto temu treba ozivit
dnes Sparta 1
Cluj 1
za 40e
dnes Sparta 1
Cluj 1
za 40e
-
tifoslovan - Príspevky: 93
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
-ok idem dat aj ja to iste,nechce sa mi rozmyslat
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Sparta mala byt tuti 1-ka, ale zober si aj počasie..to bude tak 0:0 abo o gol tesné radšej by som dal under!
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
Tipovanie je v drvivej väčšine -EV a získať aspoň aký-taký edge stojí viac úsilia a peňazí, než je z toho človek potom schopný vytĺcť -> betting sux
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Tipovanie je v drvivej väčšine -EV a získať aspoň aký-taký edge stojí viac úsilia a peňazí, než je z toho človek potom schopný vytĺcť -> betting sux
..velka pravda. Na to aby bol clovek v tipovani dlhodobo ziskovy, musi byt lepsi ako bookmaker, ktory vypisuje kurzy a musi najst zapas, kde bookmaker neodhadol kurz spravne (napriklad zapas, na ktory je vypisany kurz 1,7 ale realne po zvazeni vsetkych okolnosti by mal byt len 1,5). Ak su kurzy vypisane spravne, tak stavkovej je jedno kto vyhra, kedze kurzy su vypisane tak, aby s dlhodobeho hladiska zarabala na kazdom jednom zapase
..zjednoduseny priklad na vyrovnany tenisovy zapas je 1,9 - 1,9 a 45% ludi vsadi za euro jednotku a 55% dvojku, na dalsi vyrovnany tenisovy zapas vsak vsadi 55% na jednotku a 45% na dvojku, dlhodobo sa pri zapasoch s takymito kurzami stavky rozlozia 50% na 50% a stane sa to, ze z kazdej stavky stavkova zarobila 10 centov, kedze prijala stavky za 2 euro ale vyplatila len 1,9
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
za tu kratku chvilu co som sa venoval tipovaniu som sa naucil ze tipovat ligu majstrov a uefa cup nemoze byt nikdy ale nikdy ziskove... uz ked tipujem tak tipujem nejaku ligu ktora neni sledovana bookmakerami a vypisu tam nejaky haluzny kurz.. co sa v uefa cupe nikdy nestane... takze chalani
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
tipovanie je samozrejme ziskove a ani to nie je (nebol) taky problem - stacilo vybrat spravne stavkove len ono to potom dopadne takto...
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Počet príspevkov: 37 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.