Je mi stoho aj do
aj na
A este kriza, im do toho napomaha. Koli nej im aj vecina verejnej mienky je naklonena a robia si co chcu. Krizu, ktoru dokonca zacali take vazene a statmi kontrolvane institucie ako su banky v USA ale aj GB co nas maju chranit a maju ochranu ako prioritu. Nadhodnocovali si zisky, davali hypoteky aj ludom, ktory ich nemaju ako splacat, ku uctu samozrejme debet a kreditka, to je samozrejmost a zijeme na dlh. No a skoncime v stanoch, alebo pod mostom. Vinaliezavost ludi je, ze banka v GB rozda kreditky a na Slovensku na vychode v niekolkych bankomatoch vyberu co sa da a banka ma velku skodu, v TV hovoria, stopli sme to vcas a neviem co vsetko a kde je pravda? Bohvie...??
Ja neviem, hovori sa ze vstup do EU je o volnom pohybe, ludi, tovaru aj sluzieb. Online herne ponukaju produk, ktory ludia-hraci chcu a je to sluzba? Podla mna ano. Stale su tu rozdieli, zapadne a prvotne krajiny v EU a ich obyvatelia somru, ze doplacuju na nove krajiny a ze do novych krajin idu podniky a za mensimi nakladmi a lacnou pracovnou silou. Uz mi somreme, nad rumunmi a bulharmi, ktory prisli do EU nedavno. Preco v EU ked chcem volat s trebarz Ciech na Slovensko je roaming? Nemali by to brat ako celok?
Nedokazu si poradit s krizou a tak vymyslaju kraviny, ako prist k peniazom. Ved v spominanom Taliansku aj v susednom Cesku nevydrzia vlady ani cele obdobie. Po volbach je problem spravit vladu, aby vobec vladla a reformi si snich nik nedokaze a kedze nevie ci tam zajtra bude ani si netrufne robit, lebo by to boli nepopularne opatrenia. U nas v SR tiez ziadna slava. Take USA zrusi viza a zavedie 10$ poplatok pri vstupe na ich uzemie.
Proste vlady ci uz USA ci v EU su zufale a riesia veci, robia blbosti, len aby bol nejaky dojem, ze nieco robia. Je to bohuzial smutne. Ale je to tak. Neviem ake je zlozite, alebo jednoduche zakazat IPcku dakej herne v danom state. Ved je tu moznost, ze v dalsom state je to dovolene a to potom musi ist obklukov cez ine staty? Ci transfer do dalsej krajiny je povoleny? Tomuto nerozumiem. Inac kde ste prisli nato, ze v taliansku je zakazana herna PS? Som hral naposledy vcera a 2 taliani tam hrali a aj cez tyzden co som hral, tak taliani tam hrali. Tak nerozumiem, co maju vlastne zakazane.
Mimochodom, aky je rozdiel v stavkovaniv online herni, alebo v stavkovej kancelarii. Ak je nelegalne jedno, tak aj druhe. Si trosku seru do huby, nie? To iste aj poker. Online poker zakazeme, ale v kasine ci v pokrovom klube hrat mozeme. Takze ochrana pred gemblerstvom veskera zadna. Drogy su zakazane a aj tak sa droguje. Sem tam ukazu zatach a hlavne vychvalia sa kolko kilo zadrzali a predca je to len zrnko v mori. Proste len kompetenty a mocni tohto sveta si nevedia dat rady a tak robia to co robia a vrcu do toho, do coho mozu a co ich nebude az tak boliet, no nevidia dosledky.
Podla mna sa dohodnu ale bude to chciet cas.