Cereus Network
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Cereus Network
Tak sa nam vcera konecne Absolute a Ultimatebet spojili a mame pekne vsetky fishky pokope.
Povodne sa to malo udiat tusim az v decembri a ked som tu videl clanok o zmenach vo svete online pokrovych herni, tak som cakal aj nejake avizo o tomto. Dufam, ze sa teda v primetime budu SnGcka na Absolute plnit rychlejsim tempom, lebo pocet hracov by sa vraj mal min. zdvojnasobit (a ja mam na Absolute rakeback account, takze by som tam chcel zacat hravat viac). Odhady su take, ze siet Cereus by sa mala svojou velkostou dostat na 3. miesto za PS a FTP. Tak uvidime, ale podla mna budu celkom dobrou konkurenciou...
Povodne sa to malo udiat tusim az v decembri a ked som tu videl clanok o zmenach vo svete online pokrovych herni, tak som cakal aj nejake avizo o tomto. Dufam, ze sa teda v primetime budu SnGcka na Absolute plnit rychlejsim tempom, lebo pocet hracov by sa vraj mal min. zdvojnasobit (a ja mam na Absolute rakeback account, takze by som tam chcel zacat hravat viac). Odhady su take, ze siet Cereus by sa mala svojou velkostou dostat na 3. miesto za PS a FTP. Tak uvidime, ale podla mna budu celkom dobrou konkurenciou...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Cereus Network
-ake su tam sng a ako rychlo sa plnia?mna zujimaju 10-20$ 10 seats speed sng,co znamena rakeback account,ako k nemu pridem?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vrana k vrane sada
nič v zlom. cstrike nech to neberie osobne
- scorpiorado
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Sng tam mas 9max aj 6max a este podelene na normal, turba (5min.) a ultraturba (3min.).
Su tam 10 aj 20 dolarovky. Zatial co som tam hral, tak sa to plnilo dost pomaly. Teraz uz by to mohlo byt vecer rychlejsie.
Rakeback account znamena, ze si sa do herne registroval cez nejakeho poskytovatela rakebacku (ja napr. rakeback.com). Tym, ze mas rakeback, dostavas spat 30% zo zaplateneho rakeu.
Su tam 10 aj 20 dolarovky. Zatial co som tam hral, tak sa to plnilo dost pomaly. Teraz uz by to mohlo byt vecer rychlejsie.
Rakeback account znamena, ze si sa do herne registroval cez nejakeho poskytovatela rakebacku (ja napr. rakeback.com). Tym, ze mas rakeback, dostavas spat 30% zo zaplateneho rakeu.
Naposledy upravil Pepi dňa 26 Nov 2008 10:54, celkovo upravené 1 krát.
-
Re: vrana k vrane sada
scorpiorado napísal:nič v zlom. cstrike nech to neberie osobne
???
-
-kolko je platenych pri 9max?
-ja som akurat vcera odinstaloval obe herne...
-ja som akurat vcera odinstaloval obe herne...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palo: Tri platene...
scorpiorado: vrana k vrane uz sadla davno, bo obe herna vlastni jeden majitel. Ze tam boli podvody, to tiez viem. Druha vec je, o kolkych podvodoch v inych herniach ani nevieme.
scorpiorado: vrana k vrane uz sadla davno, bo obe herna vlastni jeden majitel. Ze tam boli podvody, to tiez viem. Druha vec je, o kolkych podvodoch v inych herniach ani nevieme.
-
neber hracom iluziu
- scorpiorado
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kde najdu v tom UB klientovi jakykoliv nastaveni (at uz stolů, zvuku atd) ?
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.