Detailné porovnanie herných softwarov

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Detailné porovnanie herných softwarov

Odoslaťod haman 22 Nov 2011 04:11

Stanley VII napísal:To je taká vecička priamo v softe Microgamingu (U***et, Ladbrokes), kde si môžeš nastaviť karty, ktoré ti má automaticky zahadzovať a dá sa to nastaviť podľa pozície, akú máš v danej ruke.

bot play included priamo v sw herne?
mali by pridat aj ake karty chcem raisovat z akej pozicie a o kolko a mozem ist na pivo.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Horsey7 22 Nov 2011 10:02

Stanley VII napísal:To je taká vecička priamo v softe Microgamingu (U***et, Ladbrokes, Purple Lounge)

FYP
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod zackmir 22 Nov 2011 14:13

a uz aj instalujem ladbrokes... lol... este si aj nahodny cas k foldu nastavis, aby nebolo poznat ze mas zapnuteho bota... neviem ci skor grcat alebo sa tesit... no musim vyskusat :D
zackmir

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod popoBA 10 Jan 2012 17:22

ako pokracuje tento projekt?
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod Stanley VII 10 Jan 2012 19:54

O tých timebankoch na CG a hand for hand módoch na turnajoch mi nejako nikto nepísal, takže zatiaľ to stojí v štádiu, v akom to je. Možno keď si nájdem trochu viac času, pôjdem to otestovať do herní sám...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod nabokow 03 Mar 2012 15:00

na entraction uz je oblubena stolicka, ako vsetci vieme....na cake uz funguje HUD HEM1/HEM2, zobrazuje nielen session stats, ale vsetky stats...samozrejme na cake je stale moznost kazdy tyzden si zmenit nickname, ale stale lepsie takto ako iba staty z jedneho stola. na ongame niektora zo starsich verzii HEM ukazuje mucknute karty, niekolko poslednych nie, kedze boli poziadani, aby to odstranili.

btw, na boss nie je auto-rebuy?
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Paliking 03 Mar 2012 15:15

na bosse uz je autorebuy aj zobrazovanie mucknutych kariet
Paliking

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 03 Mar 2012 15:30

Ja by som doplnil este synchronizovane breaky pri MTT a late registraciu pri MTT (nove na ipokri, neviem od kedy to tam maju, vsimol som si to vcera)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod sudden 03 Mar 2012 19:00

nabokow napísal: na ongame niektora zo starsich verzii HEM ukazuje mucknute karty, niekolko poslednych nie, kedze boli poziadani, aby to odstranili.

mna by zaujimalo, aky genius na Ongame mohol takuto "vychytavku" vymysliet a aky na to mali dovod, to klikanie do hand history je otravne, ale nechapem komu to ma pomoct
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod haman 03 Mar 2012 19:08

sudden napísal:
nabokow napísal: na ongame niektora zo starsich verzii HEM ukazuje mucknute karty, niekolko poslednych nie, kedze boli poziadani, aby to odstranili.

mna by zaujimalo, aky genius na Ongame mohol takuto "vychytavku" vymysliet a aky na to mali dovod, to klikanie do hand history je otravne, ale nechapem komu to ma pomoct

totalny fun je to, ze ja ako spectator, ked niekoho railujem, tak tiez mi to umozni kliknut do hand history a pozriet si, co drzal mucknuty super na ruke (B**n).
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!