Detailné porovnanie herných softwarov
Počet príspevkov: 34 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Detailné porovnanie herných softwarov
Na Merge je timebank na CG i turnajich a limit na CG je 18 stolu.
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Ďakujem všetkým za dodatočné informácie, tabuľku som updatol. Pre tých, ktorí náhodou nevedia, prehľad je na prvej stránke tejto témy, ktorú nájdete tu: viewtopic.php?f=35&t=7605
Doplnil som tieto riadky, budem musieť otestovať kde to ako funguje.
Doplnené
Asi som to uviedol v tom prehľade zle, lebo som mal na mysli autorebuy na CG a zobrazenie vlastných foldnutých kariet po ich folde. Ten autorebuy si myslel na turnaji, či na cash game? Lebo som to dnes išiel pozrieť na Paradise Poker a stále tam ten autorebuy na cash game nevidím. Ak si myslel na cash games, kde sa to dá nastaviť?
vlade napísal:Ja by som doplnil este synchronizovane breaky pri MTT a late registraciu pri MTT (nove na ipokri, neviem od kedy to tam maju, vsimol som si to vcera)
Doplnil som tieto riadky, budem musieť otestovať kde to ako funguje.
VNPK napísal:Na Merge je timebank na CG i turnajich a limit na CG je 18 stolu.
Doplnené
Paliking napísal:na bosse uz je autorebuy aj zobrazovanie mucknutych kariet
Asi som to uviedol v tom prehľade zle, lebo som mal na mysli autorebuy na CG a zobrazenie vlastných foldnutých kariet po ich folde. Ten autorebuy si myslel na turnaji, či na cash game? Lebo som to dnes išiel pozrieť na Paradise Poker a stále tam ten autorebuy na cash game nevidím. Ak si myslel na cash games, kde sa to dá nastaviť?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
ano myslel som CG.
da sa to: settings---personal settings a tam vpravo
funguje to na bosse uz asi 4 mesiace
da sa to: settings---personal settings a tam vpravo
funguje to na bosse uz asi 4 mesiace
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Ďakujem, našiel som a už som to upravil v prehľade Hľadal som to tam a nikde som to nemohol nájsť, predtým som písal aj supportu a tiež mi odpísali, že to nemajú, tak to asi pridali chvíľu potom, ako som dorobil ten prehľad, alebo o tom ani support nevedel (čo nieje bohužiaľ vôbec neobvyklé )
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 34 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.