Everest poker
Počet príspevkov: 41 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: EVEREST POKER
Predpokladam ze si robil jeden test po anglicky a musis poslat emailom prefoteny občiansky preukaz ... a pride ti to aspon takto to je
- fyzik
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: EVEREST POKER
jajez napísal:Chcem sa spytat kto tu ma everest poker a hrava o skutocne peniaze, ze som robil jeden quiz za ktory mam dostat 50 dolarov ako freerol a cakam uz 6 dni a stale mi nic nedoslo.
Pokial myslis pokerstrategy tak si skontroluj account na ich stranke a tvoj mail.
jajez napísal:Kto ma s tymto podobne skusenosti tak prosim napiste mi chcel by som vediet napriklad ze zakolko dni ten freerol dosiel, ked poslem z mojho konta do druheho peniaze alebo opacne ze kolko takyto prevods trva dakujem.
Pytas sa na transfer penazi medzi dvoma accountmi na Evereste?
Neviem co myslis tym freerollom ale ak sa pytas konkretne na 50USD tak tie pridu ak je vsetko v poriadku do 2-4 pracovnych dni.
Edit: Esteze reagujem na 3 mesiace stare prispevky
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: Everest poker
Vrelo odporucam hrat v tejto herni freerolly.
Hram tam 2. den, odohral som 30 freerollov,minimalne 40-50 krat som mal AA-KK a az 3 krat som to vyhral AI pred flopom.
Vsetko ostatne som prehral a ani v jednom turnaji som sa nedostal z 2000-2500 hracov aspon do 500. Netvrdim ze je to chyba herne aj ked to tak moze vyzerat. Proste to tam ani nejde hrat tie freerolly. Neskutocne co sa tam deje.Vsetci chodia all in s cimkolvek a nepomaha ani ked si pockam na dobre karty.
Hravam v cca. 20 herniach ale to co sa deje na Everest poker som este fakt nezazil.
Mam pocit ze sa tam zisli vsetci dementny all in kreteni z celeho sveta.
Hram tam 2. den, odohral som 30 freerollov,minimalne 40-50 krat som mal AA-KK a az 3 krat som to vyhral AI pred flopom.
Vsetko ostatne som prehral a ani v jednom turnaji som sa nedostal z 2000-2500 hracov aspon do 500. Netvrdim ze je to chyba herne aj ked to tak moze vyzerat. Proste to tam ani nejde hrat tie freerolly. Neskutocne co sa tam deje.Vsetci chodia all in s cimkolvek a nepomaha ani ked si pockam na dobre karty.
Hravam v cca. 20 herniach ale to co sa deje na Everest poker som este fakt nezazil.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
pegas1975x napísal:Hravam v cca. 20 herniach ale to co sa deje na Everest poker som este fakt nezazil.
Ale neviem co ta na tom prekvapuje, ved je to freeroll za par drobnych takze nemozes cakat ze tam budu hrat nejaki extra dobri hraci a s tym suvisi aj to ze tie fishe pushuju niekedy hrozne trashe ktore obcas porazia tvoje premium hands.Ale myslim ze uz hras poker dost dlho na to aby si vdel co je variancia... A asi bude lepsie ako sa tu vyplakavat nad par prehratymi pockets skusit depozitnut niekde a trochu systematicky vybudovat roll, dostat sa na stakes kde tych fishes nebude tolko ako na freerolloch .
A myslim ze par prehratych AA a KK nehovori nic o tom ci su tie freerolly hratelne alebo nie...
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
OK vidim ze si to nepochopil.Necitas pozorne co pisem. Princip je ten ze na inych herniach som taku dementnu hru este nezazil.(a ver ze uz som videl veeeelmi vela kretenov)
Kasli na to.Nema zmysel to dalej rozoberat.
Chcel som len varovat zacinajucich hracov ze tam freerolly hratelne niesu a nic dobre sa tam nenaucia.Akurat ich to odradi od dalsej hry.
PS: nebudem depozitovat do kazdej herne len preto ze som sa tam regol.Najprv si hernu odskusam a az potom sa rozhodnem ci tam ostanem.
Kasli na to.Nema zmysel to dalej rozoberat.
Chcel som len varovat zacinajucich hracov ze tam freerolly hratelne niesu a nic dobre sa tam nenaucia.Akurat ich to odradi od dalsej hry.
PS: nebudem depozitovat do kazdej herne len preto ze som sa tam regol.Najprv si hernu odskusam a az potom sa rozhodnem ci tam ostanem.
-
pegas1975x napísal:ze tam freerolly hratelne niesu a nic dobre sa tam nenaucia.Akurat ich to odradi od dalsej hry.
Na freerolloch sa da nieco naucit okrem pravidiel?
pegas1975x napísal:Najprv si hernu odskusam a az potom sa rozhodnem ci tam ostanem.
To usudis podla 6 freerollov co tam odhras?
Cele je to dost pritiahnute za vlasy imo.
-
Hravam tam HU sng a skoro som dosiel o nervy kym som si na zaciatku zvykol (i ked som bol BE).. myslel som ze najdebilnejsi poker hraju Rusi ale Francuzi a Taliani ich predbehli o dost.. ked to mam porovnat s PS tak tam naozaj chodia karty inak...
btw preco nehravas tie limit sng 10max? kde je vstup 0$ a za 1. miesto je 0.05$, 2. 0.03$, 3. 0.02$
btw preco nehravas tie limit sng 10max? kde je vstup 0$ a za 1. miesto je 0.05$, 2. 0.03$, 3. 0.02$
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
HypAA napísal:ked to mam porovnat s PS tak tam naozaj chodia karty inak...
Prosim vysvetlite mi niekto, ako inak mozu chodit karty? Lebo stale tomuto nejako nerozumiem...
-
Chlpo1989 napísal:HypAA napísal:ked to mam porovnat s PS tak tam naozaj chodia karty inak...
Prosim vysvetlite mi niekto, ako inak mozu chodit karty? Lebo stale tomuto nejako nerozumiem...
Chlpo nema cenu sa s tebou hadat.Ale jednu vec ti predsa len vysvetlim.Asi niesom jediny kto si vsimol ze tam karty chodia nejak divne.To znamena ze ked ja mam v ruke rozdane napr.AK tak minimalne 2-3 hraci pri stole maju QQ-JK-AQ-JJ,33-TT.
Samozrejme velmi casto pride na stol farba alebo postupka (malo kedy vsak mne ) a co je hlavne ze fakt Taliani,Portugalci,Rusi a Francuzi tam doviedli pojem "totalny all in kreten" k dokonalosti.S cim oni dokazu ist all in kazdu hru je fakt neskutocne.(a bohuzial im to casto vychadza).Neda sa proste hrat niekde kde ti 90% hracov dorovna absolutne vsetko.Ked sa cely turnaj musis bat kedy bude mat niekto viac stastia a vyradi ta.(stastie = na stol mu pridu lepsie karty a je jedno co ma na ruke).
A mam tam odohranych 50 freerollov za 3 dni.Ani na jednom som sa nedostal z 2000-3000 hracov aspon po prvej 500. (do 1000 som sa dostal asi 4x) Nemozne.
Hram aj na inych herniach a pravidelne som celkom s prehladom v ITM (na freerolloch) alebo koncim tesne na bubline.Nikto som tolko stresu nezazil ako na Evereste.
-
pegas1975x napísal:...
Samozrejme, ze hadat sa nechcem, pretoze som tam nikdy nehral. Len mi to prislo cele take cudne...
A o 90 VPIP mi nehovor, pretoze som mal minule takeho na stole a nikdy viac
-
Počet príspevkov: 41 • Stránka 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.