Everest poker
Počet príspevkov: 41 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Everest poker
Zdravím, nevíte o nějakém HUDu který by fungoval na everest ? PokerAce Hud mi na everestu nefunguje a Sharkscope HUD ho taky nepodporuje.. Dik za tipy
- ruZa89
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Everest poker
Neviete ci ma Everest vstupny Bonus?
Na ich stranke som sa o nom nedocital
- blava100
- Založený: Sep 2008
Holdem Manager podporuje Everest, ale tak to nie je iba HUD ..
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
PT3 trackuje everest a myslim, ze ak pouzivas PA HUD tak potrebujes aj databazu, napriklad z PT2 aby fungoval.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:PT3 trackuje everest a myslim, ze ak pouzivas PA HUD tak potrebujes aj databazu, napriklad z PT2 aby fungoval.
Preco odpovedate typkovi co pisal 16. septembra a mne nie
- blava100
blava100 napísal:Neviete ci ma Everest vstupny Bonus?
ma, 100$
-
admin - Príspevky: 22449
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
blava100 napísal:keso26 napísal:PT3 trackuje everest a myslim, ze ak pouzivas PA HUD tak potrebujes aj databazu, napriklad z PT2 aby fungoval.
Preco odpovedate typkovi co pisal 16. septembra a mne nie
lol a fakt
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
lebo na jeho otazku vieme odpoved
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
EVEREST POKER vyber penazi mega problem
Kto vie perfektne po anglicky a pomohol by mi od tychto zlodejou a podvodnikou vybrat peniaze. To co oni stvaraju nema obdobi. Kym som tam vkladal male sumy tak 20 - 30 dolarou bolo vsetko v pohode. Vkladal a vyberal som debetnou VISA kartou aj cez MONEYBOOKERS a bolo vsetko v pohode. Aj ked som vkladal cez kreditnu VISA kartu bolo vsetko v pohode. Ale ako nahle som chcel urobit vyber kreditkou tak ma tyto podvodnici dali preverit cez nejaku spolocnost IBS. To by bolo v poriadku keby nevymyslaju a naschval neustale robia rozne prekazky a vymyslaju neustale aby som im zaslal nove a nove dokumenty na overenie idetiti. Nie v jednej herni sa mi stalo ze chceli nejake dokumenty na overenie, ale v ziadnej nevymyslali taketo blbosti. Uz som im poslal screenshoot MONEYBOOKERS uctu, PAYPAL uctu, obcianskeho, debetnej karty z obidvoch stran aj kreditky z oboch stran a stale im je to malo. Moja anglictina je poslabsia tak kto mi vie napisat co odo mna chcu a nasledne aj prelozit moju odpoved.
1. A screenshot of your Moneybookers account registered to solnicar@azet.sk
2. A proof of address from either a utility company or bank
3. The attached purchase agreement form
V tom prvom ak dobre rozumiem chcu odo mna screenshot Moneybookers uctu registrovaneho na solnicar@azet.sk Su ale oni normalni? Neviem o tom, ze by jedna osoba mohla mat dva moneybookers ucty. Ja som sa do tej herne registroval s tym mailom solnicar@azet.sk a neskor som si ho zmenil prave na lborko@azet kvoli tomu aby som mohol urobit vklad z mojho moneybookers uctu. Screenshot moneybookers uctu registrovaneho na lborko@azet.sk som im poslal a uz ho nevyzaduju zato ale screenshot uctu registrovaneho na solnicar@azet.sk neustale.
Uz sa s tymi zlodejmi a podvodnikmi natahujem 3 den a neustale vymyslaju nove a nove prekazky.
JEDNOZNACNE NIKOMU NEODPORUCAM TU HERNU. UZ SA POMALY LUCIM Z MOJIMI 98 DOLARMI
1. A screenshot of your Moneybookers account registered to solnicar@azet.sk
2. A proof of address from either a utility company or bank
3. The attached purchase agreement form
V tom prvom ak dobre rozumiem chcu odo mna screenshot Moneybookers uctu registrovaneho na solnicar@azet.sk Su ale oni normalni? Neviem o tom, ze by jedna osoba mohla mat dva moneybookers ucty. Ja som sa do tej herne registroval s tym mailom solnicar@azet.sk a neskor som si ho zmenil prave na lborko@azet kvoli tomu aby som mohol urobit vklad z mojho moneybookers uctu. Screenshot moneybookers uctu registrovaneho na lborko@azet.sk som im poslal a uz ho nevyzaduju zato ale screenshot uctu registrovaneho na solnicar@azet.sk neustale.
Uz sa s tymi zlodejmi a podvodnikmi natahujem 3 den a neustale vymyslaju nove a nove prekazky.
JEDNOZNACNE NIKOMU NEODPORUCAM TU HERNU. UZ SA POMALY LUCIM Z MOJIMI 98 DOLARMI
- Kerbeus
- Založený: Jan 2009
Re: EVEREST POKER vyber penazi mega problem
staznosti.sme.sk
-
Bajzik - Príspevky: 36
- Založený: Jún 2009
Počet príspevkov: 41 • Stránka 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.