KATARINA - BOYLEPOKER

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: KATARINA - BOYLEPOKER

Odoslaťod yegon 17 Dec 2008 15:09

deleted
Naposledy upravil yegon dňa 17 Dec 2008 15:41, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 1zart1 17 Dec 2008 15:34

katarina SJ napísal:Zdravim vsetkych, ako sa mate?
Chcela by som Vam oznamit, ze pracujem pre novu stavkovu spolocnost Boylesports.com, Irska stavkova spolocnost, ktora sa chysta spustit stranku v cestine a to zaciatkom buduceho roka.
Samozrejme mame v sucasnej dobe k dispozicii poker hernu (ipoker), kde najdete zaujimave turnaje. V UTOROK 23. DECEMBRA SA BUDE HRAT MARTY'S VICTORY TURNAJ (MARTY SMITH - SPONZOROVANY NASOU HERNOU, VYHRAL 1 MILIONOVY TURNAJ A NA JEHO POCEST SA USKUTOCNI TENTO TURNAJ). BUY IN 10$ 5,000 STARTING CHIPS, BOUNTIES NA MARTYHO, IPO CHAMP RUAIRI COY A TAKTIEZ VITAZ 50K$ FREEROLLU 'MMCGENUIS'. Ak chcete vediet viac informacii, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat.

Zdravim Katka, Marty Smith nema nahodou nieco s hernou T6 poker, nezakladal ju nahodou???
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod katarina SJ 17 Dec 2008 16:12

1zart1 napísal:
katarina SJ napísal:Zdravim vsetkych, ako sa mate?
Chcela by som Vam oznamit, ze pracujem pre novu stavkovu spolocnost Boylesports.com, Irska stavkova spolocnost, ktora sa chysta spustit stranku v cestine a to zaciatkom buduceho roka.
Samozrejme mame v sucasnej dobe k dispozicii poker hernu (ipoker), kde najdete zaujimave turnaje. V UTOROK 23. DECEMBRA SA BUDE HRAT MARTY'S VICTORY TURNAJ (MARTY SMITH - SPONZOROVANY NASOU HERNOU, VYHRAL 1 MILIONOVY TURNAJ A NA JEHO POCEST SA USKUTOCNI TENTO TURNAJ). BUY IN 10$ 5,000 STARTING CHIPS, BOUNTIES NA MARTYHO, IPO CHAMP RUAIRI COY A TAKTIEZ VITAZ 50K$ FREEROLLU 'MMCGENUIS'. Ak chcete vediet viac informacii, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat.

Zdravim Katka, Marty Smith nema nahodou nieco s hernou T6 poker, nezakladal ju nahodou???

Aj ja zdravim (normalne ste mi vsetci chybali :poklona: ), po pravde povedane neviem, ci mal alebo ma nieco s hernou T6 poker, co viem je, ze T6 poker je momentalne v rekonstrukcii a nikto nevie, kedy sa spusti. Ale co sa tejto informacie tyka, tak sa ho to mozes opytat priamo ak sa zucastnit toho turnaja dna 23. decembra ;).
katarina SJ

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Renegade 17 Dec 2008 21:37

:vitaj: Katka, kde si sa nam schovala ;)

katarina SJ napísal:...Aj ja zdravim (normalne ste mi vsetci chybali :poklona: )...

Tiez si nam chybala, ako sa dari na novom miestecku :)
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod APminer 18 Dec 2008 09:09

Katka, a muzu si pockat, ze budou nejake vyhody pri registraci pres banner na pokerportali ;-) pokud se dohodnete :friends2: ?
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod katarina SJ 18 Dec 2008 10:40

Ahoooojte vsetci,

Nikde som sa nestratila, len som si od Vas dala taky maly 'Break' ;). No uz trebalo, ale uz som spet. Co sa tyka registracie u nas, tak samozrejme je to na VAs mozete pockat, kym urobime nejaku dohodu s PP, ceska stranka este nie k dispozicii, planovane spustenie je zaciatkom februara. Musim ale povedat, ze tato spolocnost sa mi paci ovela viac a aj sa mi tu lepsie pracuje, uvidime ako to pojde dalej. Tak mi drzte palce a ja Vam zato budem organizovat tie najlepsie turnaje ;). Suhlasite? :good:
katarina SJ

Odoslaťod APminer 18 Dec 2008 16:49

katarina SJ napísal:Ahoooojte vsetci,

Nikde som sa nestratila, len som si od Vas dala taky maly 'Break' ;). No uz trebalo, ale uz som spet. Co sa tyka registracie u nas, tak samozrejme je to na VAs mozete pockat, kym urobime nejaku dohodu s PP, ceska stranka este nie k dispozicii, planovane spustenie je zaciatkom februara. Musim ale povedat, ze tato spolocnost sa mi paci ovela viac a aj sa mi tu lepsie pracuje, uvidime ako to pojde dalej. Tak mi drzte palce a ja Vam zato budem organizovat tie najlepsie turnaje ;). Suhlasite? :good:

:good: :Rose: :good: :Rose: :friends:
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod katarina SJ 16 Jan 2009 11:49

Zdravim,
V prvom rade Vam vsetkym prajem krasny novy rok a vsetko dobre :). Trosku neskoro, ake lepsie neskoro ako vobec ;) .

Nejake novinky z nasej herne:

Hráč Peter Murphy, sponzorován Boylepoker.com, se za necelých 11 týdnů pokusí

vydělat $10,000 z pouhých $100 a to v naši exkluzívní „Multiplier Challenge“.

Peter musí použít všechny své pokerové schopnosti při výběru her jako i schopnost udržet si stabilní finanční pozici, aby mohl dosáhnout tento ambiciózní target. Niní můžete sledovat jeho pokroky v našem blogu, kde najdete všechny novinky od našeho boylepoker týmu a také přímo od Petra Murphyho.

Od 23. ledna již můžete sledovat na našich stolech „Murphymultiplier“, jestli náš človek dokáže vydělat $10,000.
katarina SJ

Odoslaťod DevilMayCry 16 Jan 2009 12:10

tak na toto som zvedavy.....budem to sledovat ako sa bude chlapikovi darit........
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 16 Jan 2009 12:22

-to je pekne,ale mna by napr.zaujimalo ake vyhody/bonusy pripravujete?

-planujem totiz navrat na i-poker a zrejme najlepsi bonus ma momentalne Sun
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!