KATARINA - BOYLEPOKER
Počet príspevkov: 38 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: KATARINA - BOYLEPOKER
deleted
Naposledy upravil yegon dňa 17 Dec 2008 15:41, celkovo upravené 1 krát.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
katarina SJ napísal:Zdravim vsetkych, ako sa mate?
Chcela by som Vam oznamit, ze pracujem pre novu stavkovu spolocnost Boylesports.com, Irska stavkova spolocnost, ktora sa chysta spustit stranku v cestine a to zaciatkom buduceho roka.
Samozrejme mame v sucasnej dobe k dispozicii poker hernu (ipoker), kde najdete zaujimave turnaje. V UTOROK 23. DECEMBRA SA BUDE HRAT MARTY'S VICTORY TURNAJ (MARTY SMITH - SPONZOROVANY NASOU HERNOU, VYHRAL 1 MILIONOVY TURNAJ A NA JEHO POCEST SA USKUTOCNI TENTO TURNAJ). BUY IN 10$ 5,000 STARTING CHIPS, BOUNTIES NA MARTYHO, IPO CHAMP RUAIRI COY A TAKTIEZ VITAZ 50K$ FREEROLLU 'MMCGENUIS'. Ak chcete vediet viac informacii, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat.
Zdravim Katka, Marty Smith nema nahodou nieco s hernou T6 poker, nezakladal ju nahodou???
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:katarina SJ napísal:Zdravim vsetkych, ako sa mate?
Chcela by som Vam oznamit, ze pracujem pre novu stavkovu spolocnost Boylesports.com, Irska stavkova spolocnost, ktora sa chysta spustit stranku v cestine a to zaciatkom buduceho roka.
Samozrejme mame v sucasnej dobe k dispozicii poker hernu (ipoker), kde najdete zaujimave turnaje. V UTOROK 23. DECEMBRA SA BUDE HRAT MARTY'S VICTORY TURNAJ (MARTY SMITH - SPONZOROVANY NASOU HERNOU, VYHRAL 1 MILIONOVY TURNAJ A NA JEHO POCEST SA USKUTOCNI TENTO TURNAJ). BUY IN 10$ 5,000 STARTING CHIPS, BOUNTIES NA MARTYHO, IPO CHAMP RUAIRI COY A TAKTIEZ VITAZ 50K$ FREEROLLU 'MMCGENUIS'. Ak chcete vediet viac informacii, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat.
Zdravim Katka, Marty Smith nema nahodou nieco s hernou T6 poker, nezakladal ju nahodou???
Aj ja zdravim (normalne ste mi vsetci chybali ), po pravde povedane neviem, ci mal alebo ma nieco s hernou T6 poker, co viem je, ze T6 poker je momentalne v rekonstrukcii a nikto nevie, kedy sa spusti. Ale co sa tejto informacie tyka, tak sa ho to mozes opytat priamo ak sa zucastnit toho turnaja dna 23. decembra .
- katarina SJ
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Katka, kde si sa nam schovala
Tiez si nam chybala, ako sa dari na novom miestecku
katarina SJ napísal:...Aj ja zdravim (normalne ste mi vsetci chybali )...
Tiez si nam chybala, ako sa dari na novom miestecku
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Katka, a muzu si pockat, ze budou nejake vyhody pri registraci pres banner na pokerportali pokud se dohodnete ?
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Ahoooojte vsetci,
Nikde som sa nestratila, len som si od Vas dala taky maly 'Break' . No uz trebalo, ale uz som spet. Co sa tyka registracie u nas, tak samozrejme je to na VAs mozete pockat, kym urobime nejaku dohodu s PP, ceska stranka este nie k dispozicii, planovane spustenie je zaciatkom februara. Musim ale povedat, ze tato spolocnost sa mi paci ovela viac a aj sa mi tu lepsie pracuje, uvidime ako to pojde dalej. Tak mi drzte palce a ja Vam zato budem organizovat tie najlepsie turnaje . Suhlasite?
Nikde som sa nestratila, len som si od Vas dala taky maly 'Break' . No uz trebalo, ale uz som spet. Co sa tyka registracie u nas, tak samozrejme je to na VAs mozete pockat, kym urobime nejaku dohodu s PP, ceska stranka este nie k dispozicii, planovane spustenie je zaciatkom februara. Musim ale povedat, ze tato spolocnost sa mi paci ovela viac a aj sa mi tu lepsie pracuje, uvidime ako to pojde dalej. Tak mi drzte palce a ja Vam zato budem organizovat tie najlepsie turnaje . Suhlasite?
- katarina SJ
katarina SJ napísal:Ahoooojte vsetci,
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Zdravim,
V prvom rade Vam vsetkym prajem krasny novy rok a vsetko dobre . Trosku neskoro, ake lepsie neskoro ako vobec .
Nejake novinky z nasej herne:
Hráč Peter Murphy, sponzorován Boylepoker.com, se za necelých 11 týdnů pokusí
vydělat $10,000 z pouhých $100 a to v naši exkluzívní „Multiplier Challenge“.
Peter musí použít všechny své pokerové schopnosti při výběru her jako i schopnost udržet si stabilní finanční pozici, aby mohl dosáhnout tento ambiciózní target. Niní můžete sledovat jeho pokroky v našem blogu, kde najdete všechny novinky od našeho boylepoker týmu a také přímo od Petra Murphyho.
Od 23. ledna již můžete sledovat na našich stolech „Murphymultiplier“, jestli náš človek dokáže vydělat $10,000.
V prvom rade Vam vsetkym prajem krasny novy rok a vsetko dobre . Trosku neskoro, ake lepsie neskoro ako vobec .
Nejake novinky z nasej herne:
Hráč Peter Murphy, sponzorován Boylepoker.com, se za necelých 11 týdnů pokusí
vydělat $10,000 z pouhých $100 a to v naši exkluzívní „Multiplier Challenge“.
Peter musí použít všechny své pokerové schopnosti při výběru her jako i schopnost udržet si stabilní finanční pozici, aby mohl dosáhnout tento ambiciózní target. Niní můžete sledovat jeho pokroky v našem blogu, kde najdete všechny novinky od našeho boylepoker týmu a také přímo od Petra Murphyho.
Od 23. ledna již můžete sledovat na našich stolech „Murphymultiplier“, jestli náš človek dokáže vydělat $10,000.
- katarina SJ
tak na toto som zvedavy.....budem to sledovat ako sa bude chlapikovi darit........
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
-to je pekne,ale mna by napr.zaujimalo ake vyhody/bonusy pripravujete?
-planujem totiz navrat na i-poker a zrejme najlepsi bonus ma momentalne Sun
-planujem totiz navrat na i-poker a zrejme najlepsi bonus ma momentalne Sun
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 38 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.