KATARINA - BOYLEPOKER
Počet príspevkov: 38 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
KATARINA - BOYLEPOKER
Zdravim vsetkych, ako sa mate?
Chcela by som Vam oznamit, ze pracujem pre novu stavkovu spolocnost Boylesports.com, Irska stavkova spolocnost, ktora sa chysta spustit stranku v cestine a to zaciatkom buduceho roka.
Samozrejme mame v sucasnej dobe k dispozicii poker hernu (ipoker), kde najdete zaujimave turnaje. V UTOROK 23. DECEMBRA SA BUDE HRAT MARTY'S VICTORY TURNAJ (MARTY SMITH - SPONZOROVANY NASOU HERNOU, VYHRAL 1 MILIONOVY TURNAJ A NA JEHO POCEST SA USKUTOCNI TENTO TURNAJ). BUY IN 10$ 5,000 STARTING CHIPS, BOUNTIES NA MARTYHO, IPO CHAMP RUAIRI COY A TAKTIEZ VITAZ 50K$ FREEROLLU 'MMCGENUIS'. Ak chcete vediet viac informacii, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat.
Chcela by som Vam oznamit, ze pracujem pre novu stavkovu spolocnost Boylesports.com, Irska stavkova spolocnost, ktora sa chysta spustit stranku v cestine a to zaciatkom buduceho roka.
Samozrejme mame v sucasnej dobe k dispozicii poker hernu (ipoker), kde najdete zaujimave turnaje. V UTOROK 23. DECEMBRA SA BUDE HRAT MARTY'S VICTORY TURNAJ (MARTY SMITH - SPONZOROVANY NASOU HERNOU, VYHRAL 1 MILIONOVY TURNAJ A NA JEHO POCEST SA USKUTOCNI TENTO TURNAJ). BUY IN 10$ 5,000 STARTING CHIPS, BOUNTIES NA MARTYHO, IPO CHAMP RUAIRI COY A TAKTIEZ VITAZ 50K$ FREEROLLU 'MMCGENUIS'. Ak chcete vediet viac informacii, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat.
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: KATARINA - BOYLEPOKER
ahoj
to vis, admin ma ted jine starosti -
to vis, admin ma ted jine starosti -
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
marthy smith a jeho ponuky na jeho stranke s videami -je momentalne najvacsi spammer v mojej emailovej schranke
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Zdravim Katarina,
jeden mail mi od Vas prisiel a posielal som Vam na neho aj odpoved neprisla Vam? V tom case sme menili hosting a aj webmail
klienta mali sme nejake tech. problemy a tak je mozne, ze sa nedostala ku Vam. Skuste nas kontaktovat este raz prosim.
jeden mail mi od Vas prisiel a posielal som Vam na neho aj odpoved neprisla Vam? V tom case sme menili hosting a aj webmail
klienta mali sme nejake tech. problemy a tak je mozne, ze sa nedostala ku Vam. Skuste nas kontaktovat este raz prosim.
- cstrike22
Bohuzial mi od Vas neprisiel ziadny email, ale prepacim Vam tie technicke problemy, ak sa dohodneme na nejakej tej reklame behom dnesneho dna Vam poslem email.
- katarina SJ
cstrike ak su na nejakom spamliste tak ti od nich mail k nam neprejde, musis povedat vlademu ( alebo mne ) aby supol ich adresu do whitelistu ak od nich chces dostavat postu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Moment, to je ten Marty Smith so svojimi MZone videami? On aj nieco vyhral? Kurnik, ked je stastie unavene ..
Ale nie, odkazte mu, ze dzejkej gratuluje a tesi sa na par dalsich mailikov
Ale nie, odkazte mu, ze dzejkej gratuluje a tesi sa na par dalsich mailikov
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
yegon napísal:cstrike ak su na nejakom spamliste tak ti od nich mail k nam neprejde, musis povedat vlademu ( alebo mne ) aby supol ich adresu do whitelistu ak od nich chces dostavat postu
whitelist lol 88yegon88
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
OI OI Yegon
- cstrike22
na mna nezazeraj strike, urcite ti chodi spam, chces vediet co by ti chodilo ak by sme spam nefiltrovali? Mozem ti vypnut spamfilter ak sa chces pobavit
len tak pre info ako perlicku aby si mal predstavu o tom co je to spam
moje mailservery prijmu denne okolo 3 milionov emailov z toho 2,6 miliona sprav oznacia ako spam a vacsinou sa zmazu ak adresat nema vypnutu filtraciu. No a napriek tomu ze skoro 90% mailov sa maze este stale dost spamov prechadza
skus si predstavit ten saigon keby sme to nerobili
len tak pre info ako perlicku aby si mal predstavu o tom co je to spam
moje mailservery prijmu denne okolo 3 milionov emailov z toho 2,6 miliona sprav oznacia ako spam a vacsinou sa zmazu ak adresat nema vypnutu filtraciu. No a napriek tomu ze skoro 90% mailov sa maze este stale dost spamov prechadza
skus si predstavit ten saigon keby sme to nerobili
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 38 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.