Lucas Poker
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lucas Poker
aky error ti pise alebo co mozes spravit screen plz ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
moje prezdivka je oxeerz, pise mi to pri prihlaseni, ze mam spatne heslo .. uz si pisu s podporou, ptali se me na detaily kde jsem dneska hrál, pry to vysetrujou ...
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Zdravím opet, od vcerejska se to nijak nehnulo, myslite, ze o vikendu nepracujou?
Poradite mi, jak mam postupovat? A zda-li je jeste nejaka sance, ze svy penize uvidim?
Díky...
Poradite mi, jak mam postupovat? A zda-li je jeste nejaka sance, ze svy penize uvidim?
Díky...
-
uff som myslel ze uz to mas poriesene ked nic nepises napise vecer ked sa tu objavi ta holka z lucasu na ktoru mam kontakt a skusim s tym daco spravit .
-
w4444x napísal:uff som myslel ze uz to mas poriesene ked nic nepises napise vecer ked sa tu objavi ta holka z lucasu na ktoru mam kontakt a skusim s tym daco spravit .
kde si ty uz vsade manager
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Dekuju ... mam strach, ze ty penize ten dotycnej prelil na jinej ucet a ja uz neuvidim ani korunu ... kdyby mi aspon vratili pulku
-
Posledni odpoved od managera ... nezbyva nez cekat.
Hello Martin,
We are still awaiting an answer from the network investigators and the account has been locked.
Will get back to you as soon as we receive a reply from them regarding this situation.
Sorry for the inconvenience!
Hello Martin,
We are still awaiting an answer from the network investigators and the account has been locked.
Will get back to you as soon as we receive a reply from them regarding this situation.
Sorry for the inconvenience!
-
Stále se nic neděje...
-
mal by si mat email v schranke , niekto sa ti dostal na ucet a zrejme si prehral peniaze nejakemu znamemu ... managerka mi povedala ze sa pokusi nejake financie dostat naspat a nahradit skodu. Do buducna mal by si pouzivat lepsie hesla lebo managerka mi povedala ze si mal velmi primitivne heslo
-
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.