NoiQ Poker

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: NoiQ Poker

Odoslaťod 1zart1 09 Apr 2009 11:50

palo1973 napísal:-ja tam hravam istu ligu a ten soft sa mi celkom paci,urcite patri medzi tie lepsie,a maju naozaj fajn bonusy

Palo, pribliz fajn bonusy
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod palo1973 09 Apr 2009 12:43

Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Drobec37 09 Apr 2009 16:38

N som si vsimol ze tu je dost severanov ale nejako mi to nevadi. Mna to tu celkom bavi aj soft sa mi pozdava je to jednoduche nic precackane. A celkom sa mi tu dari mal som tam vlkad 7e a za vikend mam uz 30e takze hraci na najnizsich limitoch su dost dobre rybky :P . A paci sa mi cesky Support, kedze po ANG neviem.
Takze diky za info o NOIQ dufam ze sa niekedy stretneme pri stole. GL :gl:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Pajo22 26 Apr 2009 16:45

Noiq herna je fakt jedna z najlepsích najme co sa tka zaciatocnikou.Mnozstvo freerollov dava moznos sa prucit pokru ale aj zarobit. jedine co mi momentalne vadi je nedostupnost SUPPORTU momentalne sa mi neoziva už 4dni co je dost velka prekazka ked clvek potrebuje nieco aktivovat pricom pri takom dlhom case nedostupnosti utekaju cloveku peniaze. :x :wall:
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod w4steoftime 03 Máj 2009 10:22

Musíš si overiť svoj e-mail...inak nebudeš môcť postovať svoje príspevky...
Navyše tie podmienky na NoiQ_poker sa stále menia..preto odporúčam sa regnúť a pozrieť si tento link http://worldspokerforum.com/forumdisplay.php?f=453

Inak je táto herňa veľmi fajn a mne osobne sa dosť páči...
Je tak kopec fishy players a preto sa tam dá aj dobre zarobit...sak vyskusajte...nic za to nedate ;)

Uvidíme sa na worldspokerforum.com
w4steoftime

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Pajo22 16 Máj 2009 09:30

ahojte prosim chcel by som sa spytat je mozne si aktivovat Rakeback na noiq aj ked mam aktivny bonus????mozem teda o to poziadat?? viem je to asi blbost ked ze mi vracauj len tie peniaze co mi oni sami dali ale aj tak premna by to bolo urcite vyhodne.dakujem za odpoved
Obrázok používateľa
Pajo22

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod vlade 16 Máj 2009 10:54

Pajo22 napísal:ahojte prosim chcel by som sa spytat je mozne si aktivovat Rakeback na noiq aj ked mam aktivny bonus????mozem teda o to poziadat?? viem je to asi blbost ked ze mi vracauj len tie peniaze co mi oni sami dali ale aj tak premna by to bolo urcite vyhodne.dakujem za odpoved

mozes, napis im na support, ze chces rakeback namiesto VIP programu a oni ti to zmenia.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod x_armstrong 18 Jún 2009 14:15

Newiete ci ten bonus o tych 75 eur stale plati ked zodpovedam otazky na 80% a budem v 500e guaranteed turnaji do 20%?
x_armstrong

Založený: Nov 2008

Odoslaťod Drobec37 18 Jún 2009 18:30

x_armstrong napísal:Newiete ci ten bonus o tych 75 eur stale plati ked zodpovedam otazky na 80% a budem v 500e guaranteed turnaji do 20%?

JJ myslim že stale platia ale všetko sa dozvieš na tomto fore. A podmienky sa ale stale menia teraz chucu aj prefoteny dokument totožnosti ale hovorim všetko sa dočitaš na totomto fore.
http://worldspokerforum.com/forumdisplay.php?f=453
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod w4steoftime 24 Júl 2009 14:00

Ahojte ľudkovia...

Ako pozerám tak tu je veľa zaujímavých tipov, ako si zarobiť peniaze...tak aj ja niečím prispejem...

Skúste NoiQ školu pokru ;-))

Od ostatných pokrových škôl sa líši hlavne v tom, že si vstupný bankroll doslova vydobijete vy freeroloch ktoré sa konajú každý deň(3 freeroly denne) na NoiQ a celkový bonus je tak oveľa vyšší, ako v iných...až do výšky 225€.

1.Max. 100€ a min. 25€ dostanete, ak sa umiestnite medzi prvými 50 najlepšími za mesiac.(staci hrat 2x do dna)
2.Po odohraní 1500 raked hands na low limit cash games vám dajú dalsich 25€.
3.A po nazbierani 500 VIP bodov do 50 dní dostanete First Deposit Bonus az do vysky 225€.

Nieje to také jednoduché, ako u ostatných herní, ale ked ich získate tazkou drinou po mesiaci si ich budete viac vázit a uvidite ze si vytiahnete 300€ a viac. Mne osobne sa podarilo nazbierat 368€...Navyse je tam mnozstvo fishiek, preto budete stupat hore celkom f pohodicke a hlavne relativne bezpecne.
Akcia plati samozrejme len pre novych clenov herne NoiQ...:-)))

Zaujimavosotu je ze, vam NoiQ poker support dovoli vybrat si tie peniaze aj skôr, ako nahrate 500VIP bodov...a to v pripade, ze by boli nad ramec bonusu(cize len vyhrane peniaze) a len v pripade, ze po ich vybratí vam na ucte zostane dostatok penazi pre dalsie hranie...ja som dostal bonus 25€(este stary) a ked som mal na ucte 230€ tak som si 150€ kludne previedol na ucet..easy :-)))

Nezabudnite pri registracii pouzit Signup code: PPORTAL

Pre akekolvek otazky ohladom NoiQ sa ma kludne spytajte..:-)))

Váš NoiQ affiliate manager w4steoftime.

Viac info http://www1.noiqpoker.com/web/home/prom ... lang=cz_CZ.

Uvidíme sa pri stoloch...:-)))
w4steoftime

Založený: Máj 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!