Ahojte ľudkovia...
Ako pozerám tak tu je veľa zaujímavých tipov, ako si zarobiť peniaze...tak aj ja niečím prispejem...
Skúste NoiQ školu pokru
)
Od ostatných pokrových škôl sa líši hlavne v tom, že si vstupný bankroll doslova vydobijete vy freeroloch ktoré sa konajú každý deň(3 freeroly denne) na NoiQ a celkový bonus je tak oveľa vyšší, ako v iných...až do výšky 225€.
1.Max. 100€ a min. 25€ dostanete, ak sa umiestnite medzi prvými 50 najlepšími za mesiac.(staci hrat 2x do dna)
2.Po odohraní 1500 raked hands na low limit cash games vám dajú dalsich 25€.
3.A po nazbierani 500 VIP bodov do 50 dní dostanete First Deposit Bonus az do vysky 225€.
Nieje to také jednoduché, ako u ostatných herní, ale ked ich získate tazkou drinou po mesiaci si ich budete viac vázit a uvidite ze si vytiahnete 300€ a viac. Mne osobne sa podarilo nazbierat 368€...Navyse je tam mnozstvo fishiek, preto budete stupat hore celkom f pohodicke a hlavne relativne bezpecne.
Akcia plati samozrejme len pre novych clenov herne NoiQ...:-)))
Zaujimavosotu je ze, vam NoiQ poker support dovoli vybrat si tie peniaze aj skôr, ako nahrate 500VIP bodov...a to v pripade, ze by boli nad ramec bonusu(cize len vyhrane peniaze) a len v pripade, ze po ich vybratí vam na ucte zostane dostatok penazi pre dalsie hranie...ja som dostal bonus 25€(este stary) a ked som mal na ucte 230€ tak som si 150€ kludne previedol na ucet..easy :-))) Nezabudnite pri registracii pouzit Signup code:
PPORTALPre akekolvek otazky ohladom NoiQ sa ma kludne spytajte..:-)))
Váš NoiQ affiliate manager w4steoftime.
Viac info
http://www1.noiqpoker.com/web/home/prom ... lang=cz_CZ.
Uvidíme sa pri stoloch...:-)))