Poker herne - overenie veku

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Poker herne - overenie veku

Odoslaťod A_Rimmer 19 Aug 2012 20:07

No ked spravis konto na otca, tak budes musiet aj vkladat otcovou kreditkou (meno majitela kreditky musi byt zhodne s menom majitela ps uctu). Slo by to jedine vyriesit tak, ze by si vytvoril skrill ucet na otcove meno , tam potom vlozil peniaze bankovym prevodom z tvojho bankoveho uctu (to by malo ist) a potom zo skrill to vlozil na ps ucet. Na to ale budes potrebovat otcov obciansky a nejaku fakturu na jeho meno alebo vypis bankoveho uctu na jeho meno. (bude to chciet ps aj skrill). To je tiez dost komplikovane a neriesi to tvoj provlem s vyberom, navyse ak by na to prisli (ze hras pod cudzim uctom) bloknu vam obidva tie ucty.

Co sa tyka toho postupneho vyberu, ked das vybrat tych prvych 10€, tak ak budes mat stastie, tak ti ich mozno vyplatia :D , ale tie dalsie uz asi nie. Oni tomaju zabezpecene, neviem ako by sa to dalo obist. Ja tam hram 4 roky, vkladam/vybram stale, snad kazdy mesiac a vzdy mi "hned" vyplatia len tolko, kolko som naposledy vkladal, zbytok az tak do 10 minut potom :) , po nejakom tom ich overeni ci je to OK. Urcite to budu overovat aj u teba a budu chciet doklad o veku a adrese.
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod trackIDerNR 20 Aug 2012 13:01

Otec nevie ze hram online poker a mama sa boji online kradezi na kreditkach a podobne preto nikde na net cislo kreditky nedovoli zadavat preto kedze robi v banke otvorila mi ucet cez ktory mozem hrat. Ked som skumal P****Stars stranku tak som nahodou nasiel clanok o zodpovednom hrani a ze overuju vek a to ma dost zamrzelo kedze mam len 17. A dakujem vam za vsetky odpovede :-)
trackIDerNR

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 20 Aug 2012 13:45

A_Rimmer napísal:...tam potom vlozil peniaze bankovym prevodom z tvojho bankoveho uctu (to by malo ist) ...

nn poslu ti platbu spat, meno majitela skrill uctu sa musi = menu majitela BU
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!