Poker herne - overenie veku

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Poker herne - overenie veku

Odoslaťod trackIDerNR 19 Aug 2012 11:21

Existuje nejaka online poker herna kde neoveruju vek? alebo existuje nejaky trik ako vybrat peniaze z P****Stars aj ked nemam 18?
trackIDerNR

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Poker herne - overenie veku

Odoslaťod TomMolivan 19 Aug 2012 12:07

Poslať ich transferom niekomu, kto 18 má, on nech ich vyberie a dá ti potom cash.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod trackIDerNR 19 Aug 2012 12:15

len ja nemam na P****Stars nikoho znameho. nevies ci nieje nejaka herna kde neoveruju vek?
trackIDerNR

Odoslaťod 1886er 19 Aug 2012 12:18

TomMolivan napísal:Poslať ich transferom niekomu, kto 18 má, on nech ich vyberie a dá ti potom cash.

to by som nerobil, lebo v P****Stars zistia že niečo neni úplne košer a zabanujú obidvoch, aj toho kto posielal aj toho kto príjmal $
práve včera som čítal podobný prípad na 2p2 http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/need-help-please-getting-my-P****Stars-account-back-1235856/
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod skJacob 19 Aug 2012 12:40

Ak nevyberáš viac než si vložil tak PS tuším vek neoveruje, ale nespoliehal by som sa na to.

Sprav si konto na rodiča. Alebo buď slušný a počkaj do 18.
skJacob

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 4 krát/14 krát

Odoslaťod AlfaZz 19 Aug 2012 12:45

Mne sa stalo niečo podobné pri "transfere" peňazí. Poslal som bráchovy xxx€ a na druhý deň som mal ja aj on zablokované účty na Starse, kvôli podozrivému prepojeniu účtov ... dodnes sa to ešte nevyriešilo a aj po odoslaní xxx dokumentov a dokladov nie sú ochotný ustúpiť ... ale to už je iný príbeh :D
Obrázok používateľa
AlfaZz

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 200 krát/51 krát

Odoslaťod A_Rimmer 19 Aug 2012 17:09

To s tym transferom co ti radi Tom, by som urcite nerobil. Oni su na tie transfery citlivi, urcite si to preveria a pridu na to ze nemas 18, s tym by som ich zbytocne nedrazdil. :)

Myslim, ze je to tak, ze ak nevyberas viac ako si vlozil, tak to by ti mali vyplatit. Ak das vybrat viac, tak ti pravdepodobne vyplatia okamzite tolko kolko si vlozil a zbytok bude podliehat overeniu, takze to ti nedaju.

Takze si myslim, ze nie je sanca to vybrat, asi by som byt tebou skusil cashotnut aspon to co si do toho dal a na zbytok zabudol, kym nebudes mat 18. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod TomMolivan 19 Aug 2012 17:18

A_Rimmer napísal:To s tym transferom co ti radi Tom, by som urcite nerobil. Oni su na tie transfery citlivi, urcite si to preveria a pridu na to ze nemas 18, s tym by som ich zbytocne nedrazdil. :)

Ako z toho, že si učinil transfer, príde Stars na to, že nemáš 18?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod A_Rimmer 19 Aug 2012 19:12

Tak ze budu ziadat doklady od obidvoch ludi zainteresovanych v tom transferi (ak ich este nemaju). Robia to vzdy, keby to nerobili, nemalo by zmysel vobec overovat vek a identitu uzivatela pri cashoute (kedze by sa cashouty obchadzali transfermi). ;)

E: tusim na fulltilte (alebo to bola nejaka ina herna uz si nepamatam presne) to bolo tak, ze si nemohol urobit player transfer skor ako si urobil prvy cashout. Vtedy som nechapal aky to ma vyznam, teraz uz chapem. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod trackIDerNR 19 Aug 2012 19:46

ale keby si spravim konto na rodica tak by som musel spravit ucet na rodicovsku kreditku vsak? inak s tym vyberanim tolko kolko som vlozil mi je to nejasne. Povedzme ze vlozim do P****Stars 10 eur a nahram sumu 50 eur. Ak budem opakovane vyberat sumu 10 eur az kym nevyberiem celych 50 tak mi to vyplatia alebo mozem vybrat len tych 10 eur ktore som vlozil? (a 40 eur prepadne) vdaka za odpovede :)
trackIDerNR

Ďalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!