StansPoker
Re: Re: bounty hrac
mne sa to minule nepodarilo na 3-krat :-D Treti krat ma to stalo cca 20000 chisov pri final table a posles z 1. na posledne miesto :-||
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
co som to len vykonal
ach ja zloduch co som to len vyparatil, napisal som 2 prispevky ktore sa nepacia panovi Lizu84 - najvacsiemu, najlepsiemu a najmudrejsiemu prispievatelovi v tejto diskusii.
Co len on teraz chudak spravi, ved sa mu od tolkeho scrollovanie pokazi koliesko na mysi alebo sa minu body na monitore. To je vazne, kam sa na to hrabu hladujuce deti v Afrike alebo zemetrasenie na Sumatre. Toto je naozaj HROZNY precin.
:)
LOL Lizu beries nejake lieky ze si dnes vo vsetkych svojich prispevkoch taky nabruseny?
sa uvedom ... hahaha
Co len on teraz chudak spravi, ved sa mu od tolkeho scrollovanie pokazi koliesko na mysi alebo sa minu body na monitore. To je vazne, kam sa na to hrabu hladujuce deti v Afrike alebo zemetrasenie na Sumatre. Toto je naozaj HROZNY precin.
:)
LOL Lizu beries nejake lieky ze si dnes vo vsetkych svojich prispevkoch taky nabruseny?
sa uvedom ... hahaha
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: majster87
Toto ze ja sa riadim tony g nemas guraz nevyhras keso26 a preto som stale taky chipleader aj ked za tri hry vsetko rozdam ale preco nie mam A Q ,K K, Q Q alebo ine tak idem all inn a to je uz o stasti no luckerstvo treba pri pokry.Ja somvidel v zivote v telke 3 kratako hrali a nemam nic ziadnu strategiu ako vy ja to hram aby bolo ked vypadnem tak vypadnem trebalo by nieco precitat od niekoho skuseneho :-P ale ze toto s cim hrat tak to nie prepacte ale cakat na esa a kralov to nie ja nie som az taky trpezlivy :-||a tam je ta chyba no uvidime sobotu kam to s trpezlivostou dotiahnem a tesim sa na vas kolo stola urobime si polovacku opet na zanetu *IN LOVE*
- majster87
katarinasj
Jak je mozne ze tu este nieje jheslo na turnaj tssssss ;-)@->--
- majster87
2 katarinasj
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s promo balíčky.
- algec111
Re: katarinasj
heslo na turnaj je v teme hesla na Freerolly, kedze uz nie je mozne ho pridavat na tuto stranku. ;-)
Inac tuto sobotu budem hrat aj ja, pod alias mojho priatela steveffc, to len aby ste sa nestazovali, ze tam prisiel niekto cudzi. A ako som povedala predtym, nasa zanetka je bounty znova tento tyzden. :)
Inac tuto sobotu budem hrat aj ja, pod alias mojho priatela steveffc, to len aby ste sa nestazovali, ze tam prisiel niekto cudzi. A ako som povedala predtym, nasa zanetka je bounty znova tento tyzden. :)
- katarina SJ
Re: 2 katarinasj
Prepac ale neviem, co mas na mysli, dostal si email, ze aku velkost tricka chces? ak ano kedy to bolo? pretoze vsetky balicky boli poslane hracom, ktori obdrzali email s velkostou.
- katarina SJ
Re: Re: 2 katarinasj
mne dosiel email 2.9.2007 a balicek mi tiez zatial nedosiel. Neviem ci to tak dlho trva alebo sa niekde stala chyba.
- jojosavi
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.