StansPoker
Re: Freeroll 22.9.
Neviem, v poslednej dobe som asi nejaky divny, ale ja to heslo stale neviem najst tak mi ho prosim niekto povedzte nech uz nieco vyhram:-D
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
to katarinka & zanetka
jeden dotaz - pokud mezi trema (napr. dnes) bude uz nekdo, kdo uz je na "finale" 3.11. , prenasi se postupove misto na dalsiho v poradi ? ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: to katarinka & zanetka
asi ano. ja som sa do finale tiez tak nejak dostal :-D bol som 4. a v prvej trojke bola bounty zo stanspokru *THUMBS UP*
- jojosavi
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ne lebo ja som minule vyhral a hned nato asi na druhy tyzden som skoncil treti a miesto na novembrovom turnaji ten co bol stvrty nedostal. Cize nedostanes sa do trojky v turnaji niesi.8-)@->--
- majster87
mne doslo vtedy toto:
Dobry den pan XXX,
Tymto by som chcela zagratulovat k stvrtemu miestu piateho pokerportal.sk CASHBACK FREEROLL TURNAJA na Stans pokri, ktory sa konal 8. septembra 2007.
S radostou Vam oznamujem, ze Vas pozyvame do Grandfinaloveho turnaja, ktory sa bude konat 3. novembra 2007 v Stans Poker herni. Po prediskutovani situacie sme sa rozhodli tento tyzden zaradit aj stvrte miesto do finaloveho turnaja, kedze SJpokerteam hrac skoncil na jednom z troch miest.
Registracia na tento turnaj je otvorena a vy sa mozete prihlasit uz teraz. Turnaj najdete pod MTT - Special pokerportal.sk $500 Freeroll. Staci ak kliknete na join/register.
Zelame Vam vela stastia
:)
Dobry den pan XXX,
Tymto by som chcela zagratulovat k stvrtemu miestu piateho pokerportal.sk CASHBACK FREEROLL TURNAJA na Stans pokri, ktory sa konal 8. septembra 2007.
S radostou Vam oznamujem, ze Vas pozyvame do Grandfinaloveho turnaja, ktory sa bude konat 3. novembra 2007 v Stans Poker herni. Po prediskutovani situacie sme sa rozhodli tento tyzden zaradit aj stvrte miesto do finaloveho turnaja, kedze SJpokerteam hrac skoncil na jednom z troch miest.
Registracia na tento turnaj je otvorena a vy sa mozete prihlasit uz teraz. Turnaj najdete pod MTT - Special pokerportal.sk $500 Freeroll. Staci ak kliknete na join/register.
Zelame Vam vela stastia
:)
- jojosavi
Re: to ZART
Ap, dakujem za heslo, ale co to foto?
- 1zart1
Re: Re: to ZART
ale jestli mne vyradis @= :-D
Jake foto myslis ? =-O
Jake foto myslis ? =-O
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Re: to ZART
To co mi slubila Zanetka
- 1zart1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.