StansPoker
Re: blahozelam
Podle mne jsi mel trosku vic riskovat fidelko ale nakonec se Ti to mozna vyplatilo, jen jsi tim ztratil sanci celit plnohodnotne ralferimu. Ale to nebylo nic proti Tobe, spis mi zrovna chodily karty tak jsem Te chtel vyprovokovat k akci a profitovat z toho :-D
Mel jsem docela smulu, ale jsem spokojeny, kdyz nas bylo 5 left tak jsem si rikal ze i treti misto by bylo dobre a to se mi splnilo takze to preziju. Potom ojebu na KK jsem se musel zase plazit ode dna, jinak to mohlo byt v zaveru o necem jinem :-)
A taktez se pripojuji ke gratulaci, Ralferi hral dneska solidne @->-- *JOKINGLY*
Mel jsem docela smulu, ale jsem spokojeny, kdyz nas bylo 5 left tak jsem si rikal ze i treti misto by bylo dobre a to se mi splnilo takze to preziju. Potom ojebu na KK jsem se musel zase plazit ode dna, jinak to mohlo byt v zaveru o necem jinem :-)
A taktez se pripojuji ke gratulaci, Ralferi hral dneska solidne @->-- *JOKINGLY*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: blahozelam
inak presne si to vystihol AC:
cakal som kedy narazis na Ralferiho,ale nakoniec sme narazili na seba*JOKINGLY*
urobil som hrubku,ked som nespomalil jednu hru,ked na flope bolo K,Ralfi mal K9,ja AK
ale zlakol som sa flushu,tak som betol pot a Ralfi velmi skusene zlozil.
Vtedy som ho mal obrat a isli by sme do HU 1:1.
cakal som kedy narazis na Ralferiho,ale nakoniec sme narazili na seba*JOKINGLY*
urobil som hrubku,ked som nespomalil jednu hru,ked na flope bolo K,Ralfi mal K9,ja AK
ale zlakol som sa flushu,tak som betol pot a Ralfi velmi skusene zlozil.
Vtedy som ho mal obrat a isli by sme do HU 1:1.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Blahoželám
*THUMBS UP*všetkým výhercom*DRINK* a poďakovanie patrí za dobrú motiváciu a organizáciu SJ teamu@->--;-)
- kelykely
- Založený: Mar 2007
Re: Blahoželám
ja mam *DRINK* i bez vyhry :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Blahoželám - oprava
prave pred chvili jsem na SJ cash udelal z vkladu 10$ u stolu celkem 40 $ :-D
takze jsem vyhral ;-) 1/3 z 3. mista na Grandfinal :-D :-D :-D
takze jsem vyhral ;-) 1/3 z 3. mista na Grandfinal :-D :-D :-D
-
to katarinka
@->-- jak se da v Hand histiry (cash game) zjistit jake mel souper karty ? ;-)
-
Re: to katarinka
Zdravim, neviem presne co mas na mysli. Ake mal super karty mozes zistit jedine ak ich ukazal po showdown atd. Ak si vyhral hand a on mucked karty tak bohuzial to sa zistit neda. :)
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Gratulacia
Tymto by som chcela zagratulovat vitazom vcerajsieho finale. na 1. mieste ralferi, na 2. mieste fidelko a na 3. mieste acicek. *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
Velmi nas tesi, ze sa Vam nase turnaje pacili, momentalne pripravujeme dalsie, ktore dufame budu tiez uspesne. Ale to az po EPT Praha (inac budu na Stans pokri freerolly iba pre cechov a slovakov). :)
Velmi nas tesi, ze sa Vam nase turnaje pacili, momentalne pripravujeme dalsie, ktore dufame budu tiez uspesne. Ale to az po EPT Praha (inac budu na Stans pokri freerolly iba pre cechov a slovakov). :)
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
Re: Re: to katarinka
skoda, strasne by mne zajimalo s cim na mne sel, kdyz ja byl po flopu jisty, ze mi ta 5d prijde 8-) (viz pokrove partie 8d9d)
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.