StansPoker
takze mam to
..klikni na preferences - game history
potom si mozes zvolit v prvom riadku : kolko Tvojich poslednych ruk chces vidiet, alebo v druhom riadku ze za kolko poslednych dni chces Tvoje vsetky ruky
dalej zaskrtni "only hands Ive played in" ..to su iba ruky, ktore si hral (nezlozil pf)
..potom klikni na expand and view history, uloz to pod nejakym nazvom napriklad na plochu a potom klikni yes a mozes tu handu pohladat :)
..dufam, ze sa Ti to podari najst, zaujimalo by ma, co mal ten typek na ruke ;)
potom si mozes zvolit v prvom riadku : kolko Tvojich poslednych ruk chces vidiet, alebo v druhom riadku ze za kolko poslednych dni chces Tvoje vsetky ruky
dalej zaskrtni "only hands Ive played in" ..to su iba ruky, ktore si hral (nezlozil pf)
..potom klikni na expand and view history, uloz to pod nejakym nazvom napriklad na plochu a potom klikni yes a mozes tu handu pohladat :)
..dufam, ze sa Ti to podari najst, zaujimalo by ma, co mal ten typek na ruke ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Katarinka, Zanetka
..v sobotu som si podal tiket za 45EUR a chcel by som sa spytat, ci je nieco potrebne spravit, aby som dostal stavku zdarma, alebo treba len pockat.
Dakujem za odpoved :)
Dakujem za odpoved :)
-
Re: Katarinka, Zanetka
Zdravim, Ake je vase alias alebo cislo uctu? Mali sme tu error pri pridavani stavok zdarma, obycajne to robi system automaticky, ale nejako nam to tu cez vykend haprovalo . ospravedlnujem sa zato, dame ti to tam manualne ak nam das cislo uctu (mozes ho poslat emailom na cesko@stanjames.com) ;-)
- katarina SJ
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Katarinka, Zanetka
poslane, dakujem @}->--
-
Re: Re: Re: Katarinka, Zanetka
vasa stavka zdarma je na ucte. este raz sa ospravedlnujem *THUMBS UP*
- katarina SJ
Re: Re: Re: Re: Katarinka, Zanetka
to je v poriadku :) ..a dakujem velmi pekne za najrychlejsi support na svete ;)
-
Kvalifikacne Freerolly na EPT Praha na Stans Pokri
Zdravim, pripravili sme exklusivne pre cechov a slovakov freerolly (uplne zdarma) na EPT Praha. Prvi freeroll bude tento piatok o 20:00, vstup zdarma, chranene heslom, ktore obdrzite od pokerportalu behom tyzdna. Viac informacii najdete tu: http://www.stanjames.com/poker/Promotion.aspx?no_cache=1194348581978&xml=Home_Promotions_EPTPrague.xml
NENECHAJTE SI UJST TUTO JEDINECNU PRILEZITOST ZUCASTNIT SA TEJTO VELKOLEPEJ UDALOSTI! ;-)*THUMBS UP*:)
NENECHAJTE SI UJST TUTO JEDINECNU PRILEZITOST ZUCASTNIT SA TEJTO VELKOLEPEJ UDALOSTI! ;-)*THUMBS UP*:)
- katarina SJ
cash out
Dobry den, dneska jsem vlozil 100 usd na SJ ale herna mi nesedi, tak jsem tam rpohral 50 usd a 50 usd jsem dal na vyber , jenze nikde nic, ani zadny email mi neprisel o potvrzeni transakce.
Pouzivam Moneybookers. Tak kdyby se mi tady mohl nekdo k tomu vyjadrit ;) . Diky
Pouzivam Moneybookers. Tak kdyby se mi tady mohl nekdo k tomu vyjadrit ;) . Diky
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Re: cash out
asi neumis hrat poker ;-) ja tam celkem vyhravam :-D :-D :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.