Sun Poker
Re: Sun Poker
Vlado nieze sa zas zalubis do toho softveru /info for all: Vlado ma red tento soft z Wi****m hill Pokru/
Snad sa zapaci aj vam ostatnym. Ked nas bude chodit na tie turnaje viac, SunPoker pre vas pripravi aj lepsie turnaje
Good Luck
Snad sa zapaci aj vam ostatnym. Ked nas bude chodit na tie turnaje viac, SunPoker pre vas pripravi aj lepsie turnaje
Good Luck
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
no podte este aspon piati na sun poker, do banku je pridanych 50USD, buy-in je 5USD. O 19 je start, come on !!!
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
predstavte si ze pri stahovani Sun poker herne mi stale napise ze to je trojan a zrusi mi stahovanie...je to prinajmensom zaujimave.. este mi to nerobilo pri ziadnej inej herni
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Matej Zavacky napísal:predstavte si ze pri stahovani Sun poker herne mi stale napise ze to je trojan a zrusi mi stahovanie...je to prinajmensom zaujimave.. este mi to nerobilo pri ziadnej inej herni
to robi na vsetkych ipoker herniach bohuzial
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Matej Zavacky napísal:predstavte si ze pri stahovani Sun poker herne mi stale napise ze to je trojan a zrusi mi stahovanie...je to prinajmensom zaujimave.. este mi to nerobilo pri ziadnej inej herni
nejak si vypni NOD32, ja som ho odinstaloval, nainstaloval AVG a uz no problem, alebo si to stiahni cez druhy pc a prenes cez USB napriklad
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
nemali ste problem pri deposite cez Moneybookers na SunPoker? ako mam odoslat normalne peniaze z MB do herne ako do ostatnych ipoker sieti, cize behom par sekund?
ak vsetko dam tak odomna pyta ze vybrat bud novu kredit/debet kartu alebo cez bank transfer... sa neda normalne jednoducho spravit deposit?
ak vsetko dam tak odomna pyta ze vybrat bud novu kredit/debet kartu alebo cez bank transfer... sa neda normalne jednoducho spravit deposit?
-
uz som to nejako previedol, neviem jak ale som rad
-
igy94 napísal:nemali ste problem pri deposite cez Moneybookers na SunPoker? ako mam odoslat normalne peniaze z MB do herne ako do ostatnych ipoker sieti, cize behom par sekund?
ziadny problem som nemal, presne tak isto to fungovalo ako na ostatnych ipokroch
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
v clanku o Sunpokri pise: "na druhej VIP úrovni (ktorú mimochodom dostane každý pri prvom vklade)"
depositol som $, hral som, ale stale som na urovni Mars a musim nahrat body aby som bol Earth cize som nedostal upgrade na level Earth k depositu, kde je problem? alebo to uz vyprsala ta 'akcia'?
depositol som $, hral som, ale stale som na urovni Mars a musim nahrat body aby som bol Earth cize som nedostal upgrade na level Earth k depositu, kde je problem? alebo to uz vyprsala ta 'akcia'?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.