Sun Poker

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Sun Poker

Odoslaťod pegas1975x 13 Jan 2010 12:05

A vyber si nedaval cez Monebookers?
U vacsiny herni to funguje tak (aspon mam ten pocit) ze v prvom rade uprednostnuju taky sposob vyberu ako bol vklad.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod Mewrick 13 Jan 2010 12:10

Vyber som daval cez moneybookers.
Mewrick

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 13 Jan 2010 12:10

..a vyber zadavas na MB ucet, alebo na virtulanu kreditku ?..myslim si, ze ak si vkladal cez MB a tak isto aj vyberal na MB, tak by nemali od teba pytat kopiu kreditnej karty, to som este nepocul.

Skus im teda este raz vysvetlit, ze Tvoja kreditna karta je virtualna a je urcena vyhradne pre on-line platby, a kedze nie je z plastu, tak nou nie je mozne nou platit v kamennych prevadzakach s platobnymi terminalmi pre plastove karty a preto im nemozes poslat jej kopiu, kedze tento typ kreditnej karty (virtualna) v plastovej podobe nie je a ze z banky mas len papier s udajmi, ktore si im uz poslal.

..neviem, ci Ti bude vediet niekto poradit, pretoze si nespominam, ze by tu niekto hovoril o pouzivani virtualnych kreditnych kariet v herniach. Sem-tam boli zmienene klasicke plastove embosovane kreditky ale takmer kazdy pouziva MB ucet.

Este jedna rada, ak chces vkladat a vyberat cez kreditku, tak by mozno pomohlo spravit si paypal ucet.

edit: takze na otazku vyberu uz padla odpoved
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Mewrick 13 Jan 2010 12:17

Ja som sa im to snazil vysvetlit uz niekolko krat ze ako to je,ale oni mi stale pisu to iste.Ako vravim peniaze som vlozil cez MB a dal som vybrat cez MB a oni ma neustale ziadaju o kopiu kreditky, ktoru im ja nemam ako poskytnut.Premyslal som o inej moznosti nech mi vratia peniaze na ucet a ja tie peniaze prehram na ucet nejakej dobre duse, ktora mi ich vycashuje na seba a preposle na moj MB ;)
Mewrick

Odoslaťod keso26 13 Jan 2010 12:30

Mewrick napísal:Premyslal som o inej moznosti nech mi vratia peniaze na ucet a ja tie peniaze prehram na ucet nejakej dobre duse, ktora mi ich vycashuje na seba a preposle na moj MB ;)

1/ toto by som nerobil, riskujes tak zmrazenie a zablokovanie oboch uctov, to uz skor cez player transfer. Skus si precitat podmienky nizsie (mne sa nechcelo :) )

2/ ak chces zrusit vyber, chod do "Main Account" a potom "Pending Withdrawals" a tam klikni na "Transfer back to balance"

3/ ako sa Ti vobec podarilo registrovat kreditnu kartu v ich herni :) ..to tusim ide len pri depozite

Player to Player Transfer
Players are now able to transfer money to their friends account on SunPoker.com. You can use this feature to help introduce new players to SunPoker by transferring money from your account into their account.

*To be able to transfer money, you must have your account approved by SunPoker.com. To be verified, please send a scanned copy of your photo ID and proof of address (i.e. Utility Bill, Phone Bill, etc.) along with your username from the email address on your account to: playershelp@sunpoker.com

**Once you have done this please send a transfer request to: support@sunpoker.com. SunPoker will review your account and contact you when they have confirmed all documentation.

Terms:

You can only transfer money in the same currency.

You must have your ID verified with SunPoker.com

You are responsible for all activity and should know the person you are transferring personally. SunPoker.com will not be involved in any discrepancies in any dispute between money transferred.

SunPoker.com reserves the right to decline any account transfer request or over turn any account transfer upon suspicion of breach of any of the terms of this agreement by the sender or receiver.

Users cannot cash out funds directly received from a transfer; winnings arising from playing the games using the transferred funds that subsequently contribute to a cash out request will be reviewed in accordance with SunPoker.com’s internal controls, policies and procedures.
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod Mewrick 13 Jan 2010 12:39

Uz som si spomenul.Prvy vklad som urobil cez tu virtualnu kartu.Ja som zabudol ze som tych 20 dolarov prehral :lol2: Ale ako som mohol tusit ze budu robit takeho problemy a nepochopia moj problem. Ked dam to vratenie penazi nic to nerobi.A tak skusenosti do buducnosti aspon viem ktorej herni sa budem vyhybat na dialku :)
Mewrick

Odoslaťod keso26 13 Jan 2010 12:45

Mewrick napísal:Ked dam to vratenie penazi nic to nerobi.

..mne to nedavno islo, ked som omylom zadal vyber sekom. Aj si si ten vyber predtym, ako si klikol na "Transfer back to balance" nejako oznacil ?..sa mi zda, ze ho treba najprv nejak zaskrtnut/oznacit.
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod Mewrick 13 Jan 2010 12:48

Ono je to tam prazdne a ked kliknem na MB tak je tam ta suma ktrou chcem cashovat a waiting.
A co si pisal o tej blokacii uctov v tom ja moc zmysel nevidim.Pretoze to z eja prehram svoje peniaze v hre s nejakym clovekom to ich nema preco zaujimat a ze si on vyberie svoje peniaze z herne je takisto vec toho hraca.Ine by bolo keby to robim povedzme so svojej IP adresy.
Mewrick

Predchádzajúca

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!