Sun Poker
Re: Sun Poker
Zdravím!
regnul jsem se na Sunpoker nějak blbě, udělalo mi to playmoney účet a když se chci přeregistrovat přes cashier na realmoney, napíšu všechny nacionále, tak se to nedá odeslat, po pěti minutách mi to napíše, že je na stránce chyba scriptu!
nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
dík!
regnul jsem se na Sunpoker nějak blbě, udělalo mi to playmoney účet a když se chci přeregistrovat přes cashier na realmoney, napíšu všechny nacionále, tak se to nedá odeslat, po pěti minutách mi to napíše, že je na stránce chyba scriptu!
nevíte někdo, co se s tím dá dělat?
dík!
- GOLDJACK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
A problem has occurred while trying to register for this tournament, please contact the customer support for more details.
preco mi pise tieto mile slovak ked som sa regoval do herne ze PP odkaz dik.
Jedna sa o PP freeroll
preco mi pise tieto mile slovak ked som sa regoval do herne ze PP odkaz dik.
Jedna sa o PP freeroll
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
Zdravim,
vyhral som minule na freerolle v tejto herni 40 eur ci tak nejako a chcel by som ich cash outovat cez MB. Ale v tejto herni mam zadane nespravne udaje meno a priezvisko atd. A zmenit to uz nejde teda aspon som to nenasiel. A keby mi pytali OS tak by mi nic nedali. Je mozne trasfernut na iny ACC v tejto herni a ptm by mi to niekto poslal na MB ?? Viem je to mala ciastka ale chcel by som si to spojit s mojim BR v PS. A tych 40 eur je vyse polovica BR v PS cize je to pre mna vela penazi.... Dalo by sa to urobit to tak nejako urobit ?? thx
vyhral som minule na freerolle v tejto herni 40 eur ci tak nejako a chcel by som ich cash outovat cez MB. Ale v tejto herni mam zadane nespravne udaje meno a priezvisko atd. A zmenit to uz nejde teda aspon som to nenasiel. A keby mi pytali OS tak by mi nic nedali. Je mozne trasfernut na iny ACC v tejto herni a ptm by mi to niekto poslal na MB ?? Viem je to mala ciastka ale chcel by som si to spojit s mojim BR v PS. A tych 40 eur je vyse polovica BR v PS cize je to pre mna vela penazi.... Dalo by sa to urobit to tak nejako urobit ?? thx
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
ak sa to da kludne to mozes poslat mne,dam ti to na mb alebo na stars,zisti a napis mi ss
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vyhral som tu v nedelu pportal freeroll pod nickom majo6930 cca 67 eur chcel som si ich cashoutovat cez bank transfer no vypisalo mi to ze minimum pre vyber je 300 eur co to je za sracky ? nemam rad tieto herne s takymto softwareom same lucky rivers pre leadrov preto som ich chcel vybrat. nemal som inu moznost len hrat najprv ma to ako je zvykom papalo a papalo az mi ostalo len 25 eur potom sa mi podarilo vyhrat v omahe 200 usd teda 14O eur odvtedy total ofajc prave som sa regol na posledny turnaj za 10 usd z 10000 usd prizepoolom
napr mal som AA chlapec 99 flop A9K all in obaja co asi tak doslo na river? shits
napr mal som AA chlapec 99 flop A9K all in obaja co asi tak doslo na river? shits
- majoh81
- Založený: Feb 2009
majoh81 napísal:vyhral som tu v nedelu pportal freeroll pod nickom majo6930 cca 67 eur chcel som si ich cashoutovat cez bank transfer no vypisalo mi to ze minimum pre vyber je 300 eur co to je za sracky ? nemam rad tieto herne s takymto softwareom same lucky rivers pre leadrov preto som ich chcel vybrat. nemal som inu moznost len hrat najprv ma to ako je zvykom papalo a papalo az mi ostalo len 25 eur potom sa mi podarilo vyhrat v omahe 200 usd teda 14O eur odvtedy total ofajc prave som sa regol na posledny turnaj za 10 usd z 10000 usd prizepoolom
to nevieš ,že online je rigged?
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
@majo, to chce klid ja som bol minuly tyzden presvedceny, ze s pokrom skoncim nejak mi to furt nedalo ze ma nejaky drbo vzdy uluckoval ....ale akosi moje presvedcenie nebolo dostatocne tak som znova depozitol ..a co uz stavaju sa aj take pripady ako tebe niesi prvy ani posledny, obcas sa to stava aj na LIVE nielen na online
- barth3z
- Založený: Máj 2008
tak ma to este udrzalo nad vodou vyhral som 79usd/57 eur v poslednej sanci
- majoh81
- Založený: Feb 2009
mate niekto v tejto herni nejake freerolly? nedal som tam zatial ziaden vklad a nenaslo mi ziaden freroll
- bouris
- Založený: Apr 2009
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.