Sun Poker

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: Sun Poker

Odoslaťod keso26 26 Júl 2009 18:02

bouris napísal:mate niekto v tejto herni nejake freerolly? nedal som tam zatial ziaden vklad a nenaslo mi ziaden freroll

Pokerportal pripravil pre svojich clenov a zacinajucich hracov freeroll ligu v roznych herniach, okrem ineho aj na sun pokri. Viac info si mozes precitat tu :

http://www.pokerportal.info/freeroll-liga/

odpoved na casto kladene otazky ohladne freeroll ligy najdes tu : http://www.pokerportal.info/freeroll-liga/caste-otazky/

Nasledujuca seria freerollov zacina uz dnes a celkovo sa bude hrat o 1,800 EUR ! Jedinou podmienkou je registracia do herne cez niektory z odkazov alebo bannerov na strankach pokerportal.sk
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod pakroc 02 Aug 2009 11:38

majoh81 napísal:vyhral som tu v nedelu pportal freeroll pod nickom majo6930 cca 67 eur chcel som si ich cashoutovat cez bank transfer no vypisalo mi to ze minimum pre vyber je 300 eur co to je za sracky ?
napr mal som AA chlapec 99 flop A9K all in obaja co asi tak doslo na river? shits

Min. cashout je 300e?? to dufam len na bank transfer
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod pakroc 03 Aug 2009 13:38

idem si tu zalozit novy ucet a mal by som jednu technicku otazku, oplati sa zalozit dolarovy ucet kedze je euro dost nadhodnotene (aspon tak som pocul) alebo mam dat normalne eurovy ucet. diki.
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod corgonNR 01 Dec 2009 09:43

Preco mi to nejde stiahnut?..ked to stiahnem tak mi to vyhodi a eset mi ukaze ze tam je virus alebo co...hmm :(
neviete co je stym?
corgonNR

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 01 Dec 2009 09:58

corgonNR napísal:Preco mi to nejde stiahnut?..ked to stiahnem tak mi to vyhodi a eset mi ukaze ze tam je virus alebo co...hmm :(
neviete co je stym?

-vieme,bezna vec u vsetkych i-poker herni,vypni antivirus
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod pegas1975x 01 Dec 2009 10:27

palo1973 napísal:-vieme,bezna vec u vsetkych i-poker herni,vypni antivirus

No to asi nebude ten najbezpecnejsi napad :lol2: (Teda pokial nechce dopadnut ako ty a zavirovat si comp.)
Ja ma Antivir zapnuty a take problemy nemam.

EDIT: tak ako hovori Keso na chvilu vypnut. (Nie vypnut navzdy.To by potom nemuselo dopadnut dobre.)
Naposledy upravil pegas1975x dňa 01 Dec 2009 12:15, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Odoslaťod keso26 01 Dec 2009 11:50

..tak ako hovori palo, je to bezne u vsetkych iPoker herni a je to plany poplach, treba na tu chvilku vypnut antivir
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Renegade 01 Dec 2009 14:20

ja mam tiez eset a nikdy mi nehlasilo na ipoker herni (installacny subor) ziadny virus ;)
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod corgonNR 01 Dec 2009 14:32

Dakujem za radu ;) ..uz mi to ide :)
corgonNR

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Odoslaťod Mewrick 13 Jan 2010 11:23

Chcem sa vas spytat tych co sa snazili o cashout z herne Sunpoker ze ako ste dopadli.Ja uz totiz zacinam stracat s nimi trpezlivost.
Poslal som im kopiu ocianskeho preukazu tam problem nevidim.Pise ze chcu kopiu mojej kreditnej karty, ktoru mam uvedenu na ich stranke.
No a tu je problem.Ja totiz nemam kartu ako mate tu co pouzivame klasicky do bankomatu.Ja mam virtualnu kartu t.j kus papiera s mojim menom a s udajmi s cislom uctu datum splatnosti a CVC 2 kodom.Ta virtualna karta je prepojena s mojim uctom co mam v banke.Tak som im spravil kopiu poslal som im prve 4 a posledne 4 cisla a datum platnosti ako chceli ,ale oni stale nie su spokojni ze cakaju na potrdenie platnosti mojho dokumentu a ze to neuznavaju ci co. bla bla a ze im to mam znovu poslat.
Moja znalost aglictiny asi nie je na dostatocne urovni aby som tomu pochopil,alebo su jednoducho oni pribrzdeni a nechapu moju situaciu.Najhorsie natom je ze mi vzdy odpise ina osoba.Hral som uz vo viacerych herniach a nikde som nemal taketo tahanice.Vie mi niekto poradit,alebo ma niekto z vas podobne starosti.
PS:Oni by chceli kopiu tej karty s podpisom,ale ja im pisal ze mam len kus papiera namiesto karty
PS:2 Asi som urobil chybu ked som ta vobec tu virtualnu kartu daval pretoze ja som si peniaze vkladal do herne cez moneybookers cez nic ine.
Mewrick

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!