Victor Chandler
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Victor Chandler
Mate niekto skusenosti s touto hernou ?
- bobanski3
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Victor Chandler
Ano bola to jedna z prvych herni kde som hraval a skusenosti su dobre...
Prevladaju eurospski hraci, dost anglicanov, povedal by som ze su opatrnejsi, mozno i pasivnejsi, fishe sa nasli, premavka je velmi slusna tusim nejakych 30k hracov podvecer, FR je dobry, nie je to jedna z tych herni kde prevlada Short handed stoly
Vyber turnajov i hodiny velmi slusne a tusim su capnute na 500 alebo 1000 hracov. Dobra ponuka satelitov a kvalifikacii na live turnaje a pod.
Co sa tyka softwaru tak to je i-poker tably, ladene do seda, software podla mna dealoval ferovo, nemal som pocit zeby nejak neprialo.
Nema rakeback, ale mozes si nahrate body vymienat za peniaze takze taky kvazi-rakeback. Tiez ponuka inych predmetov ktore mozes kupit za hracske body je ok.
S transakciami nebol problem, je to dolarova herna, ale ucet mozes viest aj v inych menach ( kedze si slovak odporucam zriadit v eurach ak sa rozhodnes, vyhnes sa tak problemom s kolisavym kurzom dolara)
Tod asi vse co mozem povedat, mozem odporucit, ale kazdy si musi najst to svoje
Prevladaju eurospski hraci, dost anglicanov, povedal by som ze su opatrnejsi, mozno i pasivnejsi, fishe sa nasli, premavka je velmi slusna tusim nejakych 30k hracov podvecer, FR je dobry, nie je to jedna z tych herni kde prevlada Short handed stoly
Vyber turnajov i hodiny velmi slusne a tusim su capnute na 500 alebo 1000 hracov. Dobra ponuka satelitov a kvalifikacii na live turnaje a pod.
Co sa tyka softwaru tak to je i-poker tably, ladene do seda, software podla mna dealoval ferovo, nemal som pocit zeby nejak neprialo.
Nema rakeback, ale mozes si nahrate body vymienat za peniaze takze taky kvazi-rakeback. Tiez ponuka inych predmetov ktore mozes kupit za hracske body je ok.
S transakciami nebol problem, je to dolarova herna, ale ucet mozes viest aj v inych menach ( kedze si slovak odporucam zriadit v eurach ak sa rozhodnes, vyhnes sa tak problemom s kolisavym kurzom dolara)
Tod asi vse co mozem povedat, mozem odporucit, ale kazdy si musi najst to svoje
-
SadPraetor - Príspevky: 114
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Ja som ju stiahol niekedy v lete a hned na druhy den mi prislo nieco cez 7 dolarov. Rybnik je tam fajn, len ja som hraval vysoke limity a rychlo som skoncil. Tak ako kolega hore spomina karty rozdava ferovo niekedy sa mi zdalo ze tych setov na flope som pochytal nejako moc:D
Prijemny soft aj look odporucam.
Prijemny soft aj look odporucam.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Este jedna otazka - ak mam ucet v EURO - mozem hrat aj turnaje ktore su tam za dolar ? Lebo da sa to tam
filtrovat podla meny ale v EURO tam toho vela nie je.
A dakujem za vycerpavajuce odpovede SadPraetor a Chlpo :-)))
- bobanski3
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
bobanski3 napísal:Este jedna otazka - ak mam ucet v EURO - mozem hrat aj turnaje ktore su tam za dolar ? Lebo da sa to tam
Zda sa mi ze ja som to mal tiez v € ale je to 50:50 a pocas hry sa mi to premienalo automaticky. Skus sadnut za cash stol ci sa ti zmenia € na dolare. Mne to tusim takto fungovalo ale ruku do ohna by som za to nedal
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
ak je to iPoker siet, tak samozrejme, ze sa eura pri sadnuti k stolu, prip. pri kupeni BI do turnaju prepocitaju na dolare a rovnakym kurzom sa potom prepocitaju na eura. A Netyka sa to len iPokrov, ale urcite kazdej herne, ktore podporuju viac mien.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.