Victor Chandler

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Victor Chandler

Odoslaťod bobanski3 01 Nov 2009 20:31

Mate niekto skusenosti s touto hernou ?
bobanski3

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Victor Chandler

Odoslaťod SadPraetor 01 Nov 2009 21:09

Ano bola to jedna z prvych herni kde som hraval a skusenosti su dobre...
Prevladaju eurospski hraci, dost anglicanov, povedal by som ze su opatrnejsi, mozno i pasivnejsi, fishe sa nasli, premavka je velmi slusna tusim nejakych 30k hracov podvecer, FR je dobry, nie je to jedna z tych herni kde prevlada Short handed stoly
Vyber turnajov i hodiny velmi slusne a tusim su capnute na 500 alebo 1000 hracov. Dobra ponuka satelitov a kvalifikacii na live turnaje a pod.
Co sa tyka softwaru tak to je i-poker tably, ladene do seda, software podla mna dealoval ferovo, nemal som pocit zeby nejak neprialo.
Nema rakeback, ale mozes si nahrate body vymienat za peniaze takze taky kvazi-rakeback. Tiez ponuka inych predmetov ktore mozes kupit za hracske body je ok.
S transakciami nebol problem, je to dolarova herna, ale ucet mozes viest aj v inych menach ( kedze si slovak odporucam zriadit v eurach ak sa rozhodnes, vyhnes sa tak problemom s kolisavym kurzom dolara)

Tod asi vse co mozem povedat, mozem odporucit, ale kazdy si musi najst to svoje
Obrázok používateľa
SadPraetor

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 1 krát/7 krát

Odoslaťod Chlpo1989 01 Nov 2009 21:16

Ja som ju stiahol niekedy v lete a hned na druhy den mi prislo nieco cez 7 dolarov. Rybnik je tam fajn, len ja som hraval vysoke limity a rychlo som skoncil. Tak ako kolega hore spomina karty rozdava ferovo :D niekedy sa mi zdalo ze tych setov na flope som pochytal nejako moc:D
Prijemny soft aj look odporucam.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod bobanski3 01 Nov 2009 21:34

Este jedna otazka - ak mam ucet v EURO - mozem hrat aj turnaje ktore su tam za dolar ? Lebo da sa to tam
filtrovat podla meny ale v EURO tam toho vela nie je.

A dakujem za vycerpavajuce odpovede SadPraetor a Chlpo :-)))
bobanski3

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 01 Nov 2009 21:42

bobanski3 napísal:Este jedna otazka - ak mam ucet v EURO - mozem hrat aj turnaje ktore su tam za dolar ? Lebo da sa to tam
filtrovat podla meny ale v EURO tam toho vela nie je.

A dakujem za vycerpavajuce odpovede SadPraetor a Chlpo :-)))

Zda sa mi ze ja som to mal tiez v € ale je to 50:50 :D a pocas hry sa mi to premienalo automaticky. Skus sadnut za cash stol ci sa ti zmenia € na dolare. Mne to tusim takto fungovalo ale ruku do ohna by som za to nedal :D

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod keso26 01 Nov 2009 23:05

ak je to iPoker siet, tak samozrejme, ze sa eura pri sadnuti k stolu, prip. pri kupeni BI do turnaju prepocitaju na dolare a rovnakym kurzom sa potom prepocitaju na eura. A Netyka sa to len iPokrov, ale urcite kazdej herne, ktore podporuju viac mien.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!