vklad z moneybookers na U***et

Diskusia o online pokrových herniach a ich akciách

Re: kesik

Odoslaťod 1zart1 26 Júl 2007 10:30

Prepac, ze do toho hovorim, ale myslim si, ze sa musis leosie pozriet a dovod tam urcite je. Ani ta najsupackejsia stavkova by si toto nedovolila.
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

iwi

Odoslaťod keso26 26 Júl 2007 11:16

..ja mam zase poslednu dobu s B**n len dobre skusenosti, kazdu chvilu chodi nejaky bonus a este sa aj dari :-D ..ale ako hovori zart, urcite na to nejaky dovod mali, bud nespravny cas zaciatku udalosti, ked sa uz zapas mohol hrat a oni ho este mohli mat v ponuke, alebo kopec inych veci. Ved skus sem napisat, co to bolo za stavku a pozreme na to, pripadne, ked sa Ti to nezda, tak im napis na support a oni Ti to vysvetlia. Mne sa u nich napriklad nedavno stalo, ze mi nespravne vyhodnotili zapas, ale na dalsi den, ked som im uz chcel napisat, tak uz to bolo ok a vyhra bola pripisana. Tiez sa mi raz davno stalo, ze som este v kamennej stavkovej podal rusky hokej, 3 zapasy, vsetky vysli, ale vratili mi len vklad, pretoze tie zapasy sa uz hrali hodinu, co som samozrejme vedel, ale nepodarilo sa mi ich oklamat, maju to aj v podmienkach, ze tieto zapasy sa stornuju.
..este napis, ako si uzivas leta a co si cely ten cas robila ;)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Iwus1103 28 Júl 2007 08:08

No bol to zapas z tenisu Garcia/ Prieto - Kohlschreiber/Koubek. Co uz s tym, ale stastie, ze som si to vcas vsimla :-P. No to neviem, ako sa ti podarilo stavit po zaciatku stretnutia, lebo na toto si davaju stavkovky sakramenstsky pozor, nedaju ti predsa nieco len tak zadarmo. No ja som si zatial este ani nestihla zvyknut, ze ziadna matura a tak, ze uz sa nemusim ucit a to pozeram a uz koniec jula. Tak este planujem urcite parkrat niekam k vode, futbal mrknut, mozno zahrat a kopec inych moznosti. Vzdy sa nieco najde, len ked nie je nuda. A ty mas uz nejake plany? :-)
Iwus1103

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

vklad

Odoslaťod Boro 28 Júl 2007 09:24

vkladal jsem včera a měl jsem dost velký problemy, ale nakonec mě to připsali, ale bonus nikde!!!..Psal jsem na suport co bude s bonusem a ........hovno. žadná odpověd
Boro

Re: vklad

Odoslaťod balak55 28 Júl 2007 09:43

musis napsat na anglicky support, jestli jsi napsal na cesky tak se odpovedi nedockas ani do vanoc
balak55

Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

iwi

Odoslaťod keso26 29 Júl 2007 15:32

..to bolo tak, ze v rusku je o nejaku hodinu alebo dve viac a oni mali zle napisane zaciatky zapasov. (napriklad zapas zacinal podla rus. casu o 16h a u nas bol ten zapas vypisany v tom istom case, ale u nas bolo este len 15h, to znamena, ze uz hodinu hrali a ja som veedl priebezny vysledok :) ) A az tak si to strazit nemusia, oni totiz maju v podmienkach vsetko osetrene, dokonca aj ked sa pomylia v kurzoch, napriklad FC Barcelona - Horna Dolna s kurzami 17 - 4,8 - 1,01 a Ty nalozis na Barcu v tom vysokom kurze, vystornuju Ti to. A tychto "osetreni" je v podmienkach vela *STOP*
..Ty hras futbal ?..hehe, nice :) Ja uz len tak uzivam leta, teda ked nepracujem :) ..nemam ziadne plany, ale chcel by som ist kuknut k Neusiedler See, je to kusok od BA a este som tam nebol, tak mozno to je taky moj nejaky plan najblizsi :)
Obrázok používateľa
keso26

Odoslaťod Iwus1103 30 Júl 2007 11:31

No to by si sa urcite mal ist pozriet. Nesed doma, aj ked dnes sa asi nic ine v takom pocasi neda robit. Ale aspon trosku zmakne zem a bude sa lepsie hrat fucik :-D.
Iwus1103

iwi

Odoslaťod keso26 04 Aug 2007 20:58

..to hej, nebude tolko modrin ;) ..a za koho kopes ? :-D ..ci len tak pre zabavu ? :)
Obrázok používateľa
keso26

Kesik

Odoslaťod Iwus1103 06 Aug 2007 06:19

Noo, len tak pre zabavu viac menej ale aj za dobry pocit, ze som jedna z mala, ktora si na nohy da kopacky :-D
Iwus1103

iwi

Odoslaťod keso26 06 Aug 2007 08:31

..a ja som zas jeden z mala, ktory kopacky v zivote obute nemal :-D
Obrázok používateľa
keso26

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Online herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!