vklad z moneybookers na U***et
iwi
..ja mam zase poslednu dobu s B**n len dobre skusenosti, kazdu chvilu chodi nejaky bonus a este sa aj dari :-D ..ale ako hovori zart, urcite na to nejaky dovod mali, bud nespravny cas zaciatku udalosti, ked sa uz zapas mohol hrat a oni ho este mohli mat v ponuke, alebo kopec inych veci. Ved skus sem napisat, co to bolo za stavku a pozreme na to, pripadne, ked sa Ti to nezda, tak im napis na support a oni Ti to vysvetlia. Mne sa u nich napriklad nedavno stalo, ze mi nespravne vyhodnotili zapas, ale na dalsi den, ked som im uz chcel napisat, tak uz to bolo ok a vyhra bola pripisana. Tiez sa mi raz davno stalo, ze som este v kamennej stavkovej podal rusky hokej, 3 zapasy, vsetky vysli, ale vratili mi len vklad, pretoze tie zapasy sa uz hrali hodinu, co som samozrejme vedel, ale nepodarilo sa mi ich oklamat, maju to aj v podmienkach, ze tieto zapasy sa stornuju.
..este napis, ako si uzivas leta a co si cely ten cas robila ;)
..este napis, ako si uzivas leta a co si cely ten cas robila ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: kesik
No bol to zapas z tenisu Garcia/ Prieto - Kohlschreiber/Koubek. Co uz s tym, ale stastie, ze som si to vcas vsimla :-P. No to neviem, ako sa ti podarilo stavit po zaciatku stretnutia, lebo na toto si davaju stavkovky sakramenstsky pozor, nedaju ti predsa nieco len tak zadarmo. No ja som si zatial este ani nestihla zvyknut, ze ziadna matura a tak, ze uz sa nemusim ucit a to pozeram a uz koniec jula. Tak este planujem urcite parkrat niekam k vode, futbal mrknut, mozno zahrat a kopec inych moznosti. Vzdy sa nieco najde, len ked nie je nuda. A ty mas uz nejake plany? :-)
- Iwus1103
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
iwi
..to bolo tak, ze v rusku je o nejaku hodinu alebo dve viac a oni mali zle napisane zaciatky zapasov. (napriklad zapas zacinal podla rus. casu o 16h a u nas bol ten zapas vypisany v tom istom case, ale u nas bolo este len 15h, to znamena, ze uz hodinu hrali a ja som veedl priebezny vysledok :) ) A az tak si to strazit nemusia, oni totiz maju v podmienkach vsetko osetrene, dokonca aj ked sa pomylia v kurzoch, napriklad FC Barcelona - Horna Dolna s kurzami 17 - 4,8 - 1,01 a Ty nalozis na Barcu v tom vysokom kurze, vystornuju Ti to. A tychto "osetreni" je v podmienkach vela *STOP*
..Ty hras futbal ?..hehe, nice :) Ja uz len tak uzivam leta, teda ked nepracujem :) ..nemam ziadne plany, ale chcel by som ist kuknut k Neusiedler See, je to kusok od BA a este som tam nebol, tak mozno to je taky moj nejaky plan najblizsi :)
..Ty hras futbal ?..hehe, nice :) Ja uz len tak uzivam leta, teda ked nepracujem :) ..nemam ziadne plany, ale chcel by som ist kuknut k Neusiedler See, je to kusok od BA a este som tam nebol, tak mozno to je taky moj nejaky plan najblizsi :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.