ake kombinacie hrat?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: ???

Odoslaťod hulmazas2 10 Apr 2008 23:28

Takychto hajzlikov mam rad aj ja...cakas na dobre karty s ktorymi ich oberies a zdvojnasobis a nakoniec to takto doapdne...

Keso: Skoda ze dexter nie je zena...hrdlickovalo by sa mi lepsie *KISSING*:-D
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: ???

Odoslaťod rastik 11 Apr 2008 06:49

jojo, takto to funguje, 2 hodiny foldujes, checkujes, kym ta konecne netrafi ruka+flop, a nejaky dement ti to zavola a dostane svoju karticku na turn, ale kedze to este stale nie je dost (stale prehrava, aj ked ho trafi turn) tak dostane dalsiu aj na river...
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

...

Odoslaťod rastik 11 Apr 2008 07:00

partia ktora mi najviac utkvela v hlave... jeden exot daval kazdu ruku allin... tak som to ale 10x foldol, a potom som sa rozhodol ze pockam na dobru preflop ruku... aj tak bolo, AKs, ja raise, on allin, ja call.. on J3o.... na flope A (nehrozilo ani str8, ani flush)... po flope 97:3 (aspon podla B**n), na turne 3.... a na riveri bolo co?! no predsa dalsia 3ka... a potom nebud tilt... insta reload, instal allin, insta sleep, lahsi o $100 :-D
rastik

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 5 krát/8 krát

KK

Odoslaťod APminer 11 Apr 2008 18:01

obcas se vyplati 8-)

0,1-0,15 na B**n KK na BB - raise na 1,15 $ , jeden AI 2,6$ , dalsi call, ja call

a flop =-O 2K2 - 2x check, turn 4 ja bet 2$ on fold - AI mel 66 8-) 8-) 8-) :-D
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: ake kombinacie hrat?

Odoslaťod vlade 11 Apr 2008 21:32

pozri, tu mas navod ake kombinacie hrat :)
http://vlade.blog.pokerportal.sk/41/chcete-dostavat-top-10-na-ruku
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Co s tímhle?

Odoslaťod algec111 13 Apr 2008 09:02

Mám A9s betnu v UNG 4BB, SB call, BB call.FLOP A57 rainbow.SB check, BB bet BB, já raise 5BB, oba call.turn J - SB bet 24BB, BB call já fold.
Bál jsem se dvou párů s esem.River X , SB nějaký bet, BB call.Showdown SB QJo, BB muck.Co to proboha hráli?
algec111

Založený: Júl 2007

Re: Co s tímhle?

Odoslaťod acvonmilan 13 Apr 2008 09:08

Co mas z toho ja si rozjel po case vetsi MTT a prvni hra JJ - znasobim, to je dobry uvod. Vzapeti 99 ale nekolik re-raisu, slozim. Treti hra AA - to je tedy rozjezd, rikam si - ovsem na flopu flush draw, to se musi zahrat, bohuzel mu hned na turn dosla - po tom flopu jsem callnul jeho allin. Takze ze slibne rozjeteho turnaje jsem na svem a hlavne nasrany, takze allin na jakoukoliv TOP 50 kombinaci...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Co s tímhle?

Odoslaťod acvonmilan 13 Apr 2008 09:18

A je dohrano - TT flop T J K - opet logicky zcela spravne call allinu soupere, on Q K - turn A! S tim se pak opravdu tezko da neco hrat...
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: Re: Co s tímhle?

Odoslaťod roche01 16 Apr 2008 09:18

s tými callnutiami allinov súperov je to naozaj niekedy o hubu:
Ja som na MTT z UTG raise 4xBB s 1010, flop 10-2-7 s možnosťou flush draw, raisol som do výšky banku, všetci fold okrom SB, ktorý ma reraisol na allin. V tejto situácii bolo jasné, že mám navrch, nech súper drží čokoľvek, takže call bol absolútne ok. Samozrejme, jeho flush draw s K-5 na ruke mu vyniesla tučný bank, keď na rivery farbu urobil.
Takže tento problém absolutne chápem. Je ťažké niečo vymyslieť, keď sa súper rozhodne prestať hrať poker a rozhodne sa trochu gamblerčiť a Teba vtiahne so sebou, či sa Ti to páči alebo nie, pretože nemôžeš len tak foldovať kombinácie, ktoré sú o míľu lepšie ako súperove ale on vsadí akurát na tú šancu urobiť z toho monster a Tebe ostanú len oči pre plač.*SLZA*
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Re: Re: Re: Co s tímhle?

Odoslaťod roche01 16 Apr 2008 09:26

jj, mal si set, ale ten flop bol pre Teba skutočne veľmi nepríjemný. Predpokladám, že sa pred flopom aj raisovalo, takže po takom flope a jeho následnom alline sa dalo zvažovať aj fold! Aj keď veľmi ale veľmi ťažký fold. Ak si raisol pred flopom, on Ťa callnul a po tomto flope šiel allin, celkom reálne mohol držať na ruke AQ a dúfať, že Ty si niečo z toho flopu trafil (čo, bohužiaľ pre Teba) bola pravda a jeho straight mu doplatíš. Čo sa nakoniec, aj keď s jeho veľkým šťastím aj stalo.
ale takýchto hráčov je skutočne plno: S draw sa snažia zahrať úplne zbytočný vabank a bohužiaľ im to až nezdravo veľakrát príde.:(
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!