Ako hrat v online turnajoch proti hracovi ktory hra od zaciatku hru typu all in? Ked mu to na zaciatku vyjde tak ma slusne navysenie stacku a potom uz len tlaci all in a je mu jedno co ma rozdane. Je mi jasne ze v 80% na takuto hru casom doplati, ale vacsinou sa stava ze ak sa mu takato hra dari urcitu dobu,tak potom ho uz v stacku nedobehnete a on sa pohodlne svojou " all in hrou" dostane na vysoke pozicie.
Uplny extrem je ked sa pri stole stretne viac takych "losserov a gamblerov". Sediet pri takom stole je potom uplna katastrofa.Nepustia vas v podstate do hry.
Je to mozno len problem freeroolov ale aj tak by som rad vedel vas nazor. Bol by som vdacny za akekolvek dobre rady k tomuto problemu.
Prave som takeho hraca zazil a bohuzial som na nom aj skoncil. On stack cca.9000. Moj stack cca.3000. Priebeh hry bol taky ze daval AI priblizne 10 minut a kedze pri stole mali hraci primer chipov 1500-3500 tak mu to obcas niekto dorovnal. Darilo sa mu vyhravat aj prehravat ale vysledok bol ze bol stale priblizne na 9000. Kedze som videl ze chodi do hry aj s 74,23,T2 a skratka uplne zo vsetkym, tak som si pockal a ked doslo KK tak som mu to dorovnal.Ostatny to zahodili. Ukazal T 3 mimo farby. Ja KK. Na stol rozdane 86T 3 3.

Dakujem za odpovede
Opravene: pri rozdanych kartach som napisal 86K 3 3. Skutocne rozdane 86T 3 3.