ako hrat proti all in superovi

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

ako hrat proti all in superovi

Odoslaťod pegas1975x 03 Nov 2009 00:08

Pani (a damy) mam zasadnu otazku.
Ako hrat v online turnajoch proti hracovi ktory hra od zaciatku hru typu all in? Ked mu to na zaciatku vyjde tak ma slusne navysenie stacku a potom uz len tlaci all in a je mu jedno co ma rozdane. Je mi jasne ze v 80% na takuto hru casom doplati, ale vacsinou sa stava ze ak sa mu takato hra dari urcitu dobu,tak potom ho uz v stacku nedobehnete a on sa pohodlne svojou " all in hrou" dostane na vysoke pozicie.
Uplny extrem je ked sa pri stole stretne viac takych "losserov a gamblerov". Sediet pri takom stole je potom uplna katastrofa.Nepustia vas v podstate do hry.
Je to mozno len problem freeroolov ale aj tak by som rad vedel vas nazor. Bol by som vdacny za akekolvek dobre rady k tomuto problemu.

Prave som takeho hraca zazil a bohuzial som na nom aj skoncil. On stack cca.9000. Moj stack cca.3000. Priebeh hry bol taky ze daval AI priblizne 10 minut a kedze pri stole mali hraci primer chipov 1500-3500 tak mu to obcas niekto dorovnal. Darilo sa mu vyhravat aj prehravat ale vysledok bol ze bol stale priblizne na 9000. Kedze som videl ze chodi do hry aj s 74,23,T2 a skratka uplne zo vsetkym, tak som si pockal a ked doslo KK tak som mu to dorovnal.Ostatny to zahodili. Ukazal T 3 mimo farby. Ja KK. Na stol rozdane 86T 3 3. :wall: A potom ma clovek mat radost z hry ked takychto "hracov" stretavam skoro v kazdom turnaji (freeroole)

Dakujem za odpovede

Opravene: pri rozdanych kartach som napisal 86K 3 3. Skutocne rozdane 86T 3 3.
Naposledy upravil pegas1975x dňa 03 Nov 2009 00:23, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 53 krát/21 krát

Re: ako hrat proti all in superovi

Odoslaťod vlade 03 Nov 2009 00:10

Mal si to zahrat presne tak ako si to zahral :) Tam uz ine nevymyslis nic...

Edit: Este mozes vlozit nejake minimum a hravat 1$ turnaje, tam je kvalita ina (ti co tam chodia si ten dolar aj vazia), da ti to ovela viac ako freerolly co sa tyka zvysovania skillu. (mohol si prist koledovat v maske, boli tu take deti, kua nemal som drobne tak som im dal 10Euro :wall:)
Naposledy upravil vlade dňa 03 Nov 2009 00:17, celkovo upravené 1 krát.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod brano172 03 Nov 2009 00:12

Vsak si vyhral, nie?
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod marcoo12snv 03 Nov 2009 00:14

pegas1975x napísal:tak som si pockal a ked doslo KK tak som mu to dorovnal.Ostatny to zahodili. Ukazal T 3 mimo farby. Ja KK. Na stol rozdane 86K 3 3. :wall:

ved si vyhral ked si mal KK :unknown:
marcoo12snv

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 51 krát/18 krát

Odoslaťod pegas1975x 03 Nov 2009 00:19

vlade napísal:Mal si to zahrat presne tak ako si to zahral :) Tam uz ine nevymyslis nic...

to chapem ale ide o dlhodobe hladisko. Ako taky turnaj hrat ked je v kazdom kopec takych hracov? To je potom fakt uz len o stasti?
Ako hrat tieto freeroly kde je 500 hracov tak aby som po 10-15-20 minutach nevypadol na takomto "hracovi"?
Cakat kym vypadne? To sa ani nemusim dockat. A cakanie moze byt o to horsie ze on si zatial navysi pocet chipov na velke mnozstvo.
Pockat na dobre karty a dorovnat mu to? To mozem dopadnut presne tak ako teraz ze vypadnem proti uplnej kravine.

Jedina moznost asi bude nehrat freerooly. :)

Len prave v tom je problem.Ucit sa niekde musim a moj BR zase nieje tak dobry aby som sa mohol bez straty penazi ucit na turnajoch o peniaze.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Odoslaťod pegas1975x 03 Nov 2009 00:21

marcoo12snv napísal:
pegas1975x napísal:tak som si pockal a ked doslo KK tak som mu to dorovnal.Ostatny to zahodili. Ukazal T 3 mimo farby. Ja KK. Na stol rozdane 86K 3 3. :wall:

ved si vyhral ked si mal KK :unknown:

Pardon oprava namiesto K tam malo byt T.

Ospravednujem sa. Moja chyba v rozculeni po prehre.

Opravim to.
Obrázok používateľa
pegas1975x

Odoslaťod yegon 03 Nov 2009 07:25

cakas na dobre karty a dorovnas jeho allin - ak ide allin kazdu ruku tak povedzme AT+/KJ+/77+ aj to je mozno prilis konzervativne

samozrejme musis sa zmierit s tym ze sem tam aj vypadnes ale sanca ze vypadne on bude vacsia a pytal si sa na dlhodobe hladisko :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 03 Nov 2009 09:29

Dostal si ho do gamble 88 vs 12, co je jeden z najlepsich moznych matchupov pre flop vobec. Uplne najlepsi vysledok by si dosiahol, keby mal ruku typu Kx (x mensie ako eso, a farba rovnaka ako jeden z kralov) a to by si bol cca 94 vs 5, co uz je uplny ideal. Musis si uvedomit, ze poker je sice game of skill, ale je to z velkej miery gamble. Blackjack player by za edge 2% dal lavu oblicku. Ty by si za 88 vs 12 edge mal dat obidve oblicky :)
K Tvojej otazke, ked uz chces hrat freerolly, tak ich treba hrat rozumne. V principe, pokial stol hra loose, aggressive, reckless, idiotic, wtf zomg you gots yours KK pwned with 10 3 muhhaaahhaa style, vtedy najviac vyherny styl na takomto stole bude TIGHT ASS NIT style. Pokial cely stol bude hrat tight (povedzme pred bubble), tak zase najviac ziskovy herny styl by mal byt aggressive, realy aggressive. Nezabudaj, ze MTT su high variance. Zober si napriklad situaciu, ze za 1000man+ MTT pojdes 5krat allin, a to vzdy s AA, vzdy dostanes call, super Ta ma covered, a daj svojim superom ranges ake uznas za vhodne a potom si vypocitaj, aka je pravdepodobnost, ze vyhras vsetkych pat. Len pre ilustraciu, ake tazke je vyhrat, aj ked robis najlepsie mozne rozhodnutia. Treba len vytrvat, ono to urcite pride, skor ci neskor.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod roche01 03 Nov 2009 12:01

pegas1975x napísal:Jedina moznost asi bude nehrat freerooly. :)

:good:

Ale ani v "platených" turnajoch sa nedá očakávať prechádzka ružovou záhradou. Maniakov, pre ktorých buyin 1€=freeroll sa nájde aj tam požehnane. A podobne aj na vyšších buyinoch, aj keď tam je to už predsa len "pokojnejšie".
A čo sa týka Tvojej poslednej hry, tak to je úplne klasická situácia, ktorú by som na Tvojom mieste neriešil. S čím iným zahrať proti maniakovi, ako s KK? Počkať si na AA? :o
Ja som včera zažil tiež celkom funny situáciu, kedy som on the bubble ako jeden zo shortstackov na stole pushoval so širokým range a hráč za mnou cítil morálnu povinnosť dorovnať ma s úplným smetím. Zábavné bolo, že 3x sme sa splitli s rovnakými kartami (QT, AT a 77), raz ma zdoubloval TT vs. A2o, aby ma nakoniec dorazil QQ vs. 89s, keď na riveri urobil gut shot straight.
Ale to je poker, každý hráč je iný, každý v ňom hľadá niečo iné a ako tu už bolo spomenuté, človek musí mať v sebe aj kus gamblera :pokerface:
Takže :gl: a nezostávaj na freerolloch priveľmi dlho, aby si nenachytal "freerollové maniere", ktoré Ťa budú stáť vysoké školné na buyinových turnajoch. :vlade:
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod DevilMayCry 03 Nov 2009 14:35

hra proti takemuto maniakovi je podla mna jednoducha i ked dost casto frustrujuca......
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!