Bonusy alebo rakeback?

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Bonusy alebo rakeback?

Odoslaťod D21 12 Feb 2011 15:29

v ktorej herni by ste mi odporučili hrať..pre naštartovanie kariery..
herna vypláca Rake-back v mesačných intervaloch? ak hrám denne 100SNG turnaje..rake-back dostanem, alebo to platí len pre cashgame?...dik za radu..
D21

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod morfeusko 12 Feb 2011 15:35

D21 napísal:v ktorej herni by ste mi odporučili hrať..pre naštartovanie kariery..
herna vypláca Rake-back v mesačných intervaloch? ak hrám denne 100SNG turnaje..rake-back dostanem, alebo to platí len pre cashgame?...dik za radu..

No najprv by si si mal prejst jednotlive poker networks a zistit si kde ti najviac vyhovuje ta struktura SNG, traffic, kvalita hracov a podobne ( to je IMO dolezitejsie ako priamo rb ) a az potom ked si zvolis konkretnu siet tak si prejst jednotlive herne, resp. rakeback ktory ponukaju. RB samozrejme plati aj pre SNG hracov , a zalezi od konkretneho rakeback programu/ dealu ako je ten RB vyplacany, niektore herne to platia tyzdenne, ine mesacne , niekedy to je aj na individualnej dohode. ( na niektorych hernach je VIP program kde menis FPP body za cash co je vlastne forma RB , a tam je to len na tebe kedy sa rozhodnes tie body zmenit ale cim viac bodov menis tym je vyhodnejsi pomer FPP/$ takze aj vyssi RB )
morfeusko

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod TomMolivan 12 Feb 2011 15:37

D21 napísal:v ktorej herni by ste mi odporučili hrať..pre naštartovanie kariery..

No to je trošku komplextnejšia otázka, pretože RB je len jedno z kritérií pre výber herne. Obecne sa dá povedať, že najlepšou voľbou na sng je P****Stars, lebo traffic+fee+RB = $$$/h .

Aké sng hrávaš?
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod D21 12 Feb 2011 16:03

hrávam SNG double or nothing na bwine..myslím že ak mám 75% úspešnosť je to najlepšie ako budovať svoj bankroll, niekde som čítal, že na starsoch DONY majú zrušiť..z cashu nemám zatial vela skúseností..
/čo myslíš pod pojmom traffic/
D21

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod TomMolivan 12 Feb 2011 19:30

Neviem presne, čo myslíš pod 75% uspešnosť, ale ak tým chceš povedať, že 75% končíš ITM tak na to si nezvykaj, to je jeden nádherný hot run, ktorému dávam tak týždeň :-) Reálne je udržateľné do 60% a aj to iba na lowest stakes.

Pozri PM.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Rudko7 02 Mar 2011 22:01

caute, chcel by som sa spytat ako casto chodi rakeback z PokerStar, lebo viem ze este pred minulim rokom mi chodili peniaze a teraz nic dakujem za odpoved. A ako zistim ci ho mam aktivny.
Rudko7

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 02 Mar 2011 22:05

Rudko7 napísal:caute, chcel by som sa spytat ako casto chodi rakeback z PokerStar, lebo viem ze este pred minulim rokom mi chodili peniaze a teraz nic dakujem za odpoved. A ako zistim ci ho mam aktivny.

P****Stars rakeback nikdy nemal, tak pochybujem ze ti chodili nejake peniaze od nich ako rakeback.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!