Bonusy alebo rakeback?
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Bonusy alebo rakeback?
v ktorej herni by ste mi odporučili hrať..pre naštartovanie kariery..
herna vypláca Rake-back v mesačných intervaloch? ak hrám denne 100SNG turnaje..rake-back dostanem, alebo to platí len pre cashgame?...dik za radu..
herna vypláca Rake-back v mesačných intervaloch? ak hrám denne 100SNG turnaje..rake-back dostanem, alebo to platí len pre cashgame?...dik za radu..
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
D21 napísal:v ktorej herni by ste mi odporučili hrať..pre naštartovanie kariery..
No najprv by si si mal prejst jednotlive poker networks a zistit si kde ti najviac vyhovuje ta struktura SNG, traffic, kvalita hracov a podobne ( to je IMO dolezitejsie ako priamo rb ) a az potom ked si zvolis konkretnu siet tak si prejst jednotlive herne, resp. rakeback ktory ponukaju. RB samozrejme plati aj pre SNG hracov , a zalezi od konkretneho rakeback programu/ dealu ako je ten RB vyplacany, niektore herne to platia tyzdenne, ine mesacne , niekedy to je aj na individualnej dohode. ( na niektorych hernach je VIP program kde menis FPP body za cash co je vlastne forma RB , a tam je to len na tebe kedy sa rozhodnes tie body zmenit ale cim viac bodov menis tym je vyhodnejsi pomer FPP/$ takze aj vyssi RB )
- morfeusko
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
D21 napísal:v ktorej herni by ste mi odporučili hrať..pre naštartovanie kariery..
No to je trošku komplextnejšia otázka, pretože RB je len jedno z kritérií pre výber herne. Obecne sa dá povedať, že najlepšou voľbou na sng je P****Stars, lebo traffic+fee+RB = $$$/h .
Aké sng hrávaš?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
hrávam SNG double or nothing na bwine..myslím že ak mám 75% úspešnosť je to najlepšie ako budovať svoj bankroll, niekde som čítal, že na starsoch DONY majú zrušiť..z cashu nemám zatial vela skúseností..
/čo myslíš pod pojmom traffic/
/čo myslíš pod pojmom traffic/
- D21
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Neviem presne, čo myslíš pod 75% uspešnosť, ale ak tým chceš povedať, že 75% končíš ITM tak na to si nezvykaj, to je jeden nádherný hot run, ktorému dávam tak týždeň :-) Reálne je udržateľné do 60% a aj to iba na lowest stakes.
Pozri PM.
Pozri PM.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
caute, chcel by som sa spytat ako casto chodi rakeback z PokerStar, lebo viem ze este pred minulim rokom mi chodili peniaze a teraz nic dakujem za odpoved. A ako zistim ci ho mam aktivny.
- Rudko7
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rudko7 napísal:caute, chcel by som sa spytat ako casto chodi rakeback z PokerStar, lebo viem ze este pred minulim rokom mi chodili peniaze a teraz nic dakujem za odpoved. A ako zistim ci ho mam aktivny.
P****Stars rakeback nikdy nemal, tak pochybujem ze ti chodili nejake peniaze od nich ako rakeback.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.