Downswing

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Downswing

Odoslaťod wizdo 07 Jún 2010 08:21

zetko61 napísal:tá červená bude asi naozaj slušný leak, ešte síce moc nemám právo hodnotiť ale červná sa určite dá držať okolo nuly, ja mám na 40k rukách nonSD +3BI...

Neviem či áno, ale ako multitabler som mal problém držať červenú pri 0. Ale tak ja som fish a hlavne hrám omahu...

EDIT: ale keď pozerám TuKEho blog, ktorý hrá 9+ stolov, tak má červenú v pluse alebo kolom 0.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Jún 2010 08:47

Myslim si, ze na uNL pri velkom pocte stolov je vidlicka ok. Ja som mal take grafy na NL2 a zo zaciatku aj na NL5 (potom ma chytili heater :D ).
Lenze NL10 sa uz da beatovat v pohode s nonSD na 0. Sice som nikdy nehral 16 stolov ale...
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Horsey7 07 Jún 2010 09:16

riesit redline nema zmysel ked si winner bb/100 wise..je pravdepodobnejsie, ze na uNL s tight hrou skor nebude tvoja redline plusova, naopak LAG na SSNL+ s tym asi mat problem nebude

v konecnom dosledku zalezi len na $/hour ak to robis ako zarobkovu cinnost :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod TuKE 07 Jún 2010 10:01

zetko61 napísal:tá červená bude asi naozaj slušný leak, ešte síce moc nemám právo hodnotiť ale červná sa určite dá držať okolo nuly, ja mám na 40k rukách nonSD +3BI...

A koľko BI máš winnings za tých 40k rúk, pretože ja zväčša držím červenú vysoko, ak veľa spewujem a priveľmi tlačím poty.

Inak hovoriť o nízkej červenej ako o leaku na limitoch, kde cieľom nie je snažiť sa vyfoldovať súper z TP, ale skôr valuebetovať všetko, čo má nejakú SD value, mi príde dosť odvážne.

Je sexi mať červenú vysoko, ale nemať ju nie je imo chyba.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 07 Jún 2010 12:30

TuKE napísal:

A koľko BI máš winnings za tých 40k rúk, pretože ja zväčša držím červenú vysoko, ak veľa spewujem a priveľmi tlačím poty.

Inak hovoriť o nízkej červenej ako o leaku na limitoch, kde cieľom nie je snažiť sa vyfoldovať súper z TP, ale skôr valuebetovať všetko, čo má nejakú SD value, mi príde dosť odvážne.

This.

Na tychto uNL limitoch sa citim ako bezruky, ked "nemozem" bluffovat. Ale mame tu na pp.sk jedneho junaka, co to hra asi stylom, 3bet/4bet PF, bet/raise, bet/raise, bet/shove, lebo jemu ide cervena az do neba.
Ano je dolezite najma XXBB/100, ale ked si clovek povie, ze to XXBB/100 chce zvysit zlepsenim svojej hry, je imo velmi dobry napad pozriet sa na svoju red line. Ale zas nejako by som dramaticky svoju hru nemenil, ked mi to fici 10BB+/100.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod yegon 07 Jún 2010 16:20

nanonoko ma cervenu pekne v hajzli a nikto mu nenadava :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod zetko61 07 Jún 2010 19:05

TuKE napísal:

je to cca na polovicu NL5/NL2, na obidvoch mám winrate niečo vyše 10BB/100, čo síce nie je závratné číslo, dá sa aj viac, ale aspoň priemer to určite je
zetko61

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 8 krát/0 krát

Odoslaťod mr_kaktus 07 Jún 2010 20:35

akurat dnes som si pozrel celu session NonSD winnings po jednotlivych rukach a veselo som v nich pustil 2BI s tym ze som vela ruk ani necbetoval - uplne ma minuli flopy a boli 3way atd., resp. mozem prehlasit s cistym svedomim ze som nebol vobec spewy. ked hras proti CS tak si proste nepomozes niekedy.
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod buschle 08 Jún 2010 09:41

neviem podla mna je to uplne inak. Nit ma preflop omnoho silnejsiu range takze na flope/turne toho omnoho viac uspesne vybarreluje ako lag.

Dalsia vec ktora ovplyvnuje red line strasne je branenie 3betov . Ak callujem light IP , regov s 3betom 9-10 tak proste casto musim vzdat na flope , turne ,riveri , takze stracam na noSD krivke, naopak ak ho vycallujem alebo trafim flop a idem do allinu a vyhrajem na Showdovne , ktory mi ale noSD krivku neovplyvnuje. Podla mna to strasne zavisi od stylu hry nie od toho ci je hrac dobry alebo nie, alebo ako je agresivny. Proste ak budem hrat 19/17 tight a Fold to 3bet budem mat 80 , a nebudem vobec callovat alebo budem len 4betovat a velmi zriedkavo light, pojde mi cervna krivka rychlo hore.
Dolezite je hrat na peniažky nie na noSD krivku. :)
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod buschle 08 Jún 2010 09:45

dalsim prikladom je shortstack, ma cervenu krivku snad vyssie ako winnings a kazdy shorstack je ***** *********** ***************** ********* ********************
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!