Dakujem, ze sa tu vyjadrila aj smotanka pokerportalu
a ze zdielaju hlavne ten nazor s tou cervenou lebo to fakt nepovazujem za leak ani ja a podla mna multitable fullring tak hrava naozaj vela uspesnych (winning) hracov minimalne na microstakes. Drzal som sa aj Vasich rad znizit stoly a hladat co robim zle. Znizil som pocet stolov na 12 a potom hned aj na 9 (co uz fakt nie je vela kedze je to pomaly fullring) ale stale je to riadna bieda poslednych asi 22k ruk co takto hram som + neuveritelne 3 BI
..prezeral som tonu mojej handhistry a hladal kde by mohla byt chyba..a praveze si myslim, ze paradoxne teraz hram lepsie ako predtym
myslim, ze moj betsizing je teraz urcite lepsi a predtym som hral o dost viac pasivne. Jedine co som objavil na tych rukach bolo to, ze pred downswingom ked som trafil tak aj zo supera sa dalo dost vytiahnut a nemal som tolko coolerov resp. som neodpaloval tolko buyinov (urcite som urobil par chyb teraz to je jasne ale predtym som mal jednoducho takychto situacii ovela menej). Nechcem sa vyhovarat samozrejme na nic len som to jednoducho necakal takyto obrat da sa povedat zo dna na den o 180 stupnov. Zliezam aspon docasne na nl5 kde si myslim, ze to pojde lepsie..potrebujem sa trochu zregenerovat a dufam, ze sa coskoro vratim na nl 10 lebo uz mam fakt dost toho ked sa snazim, pomalicky to ide a za par hier zase -5 BI. Tesi ma aspon to, ze som na nl10 stale winning hrac 45 BI (EV dokonca 56) tak hadam sa tam casom pekne usadim a pojde to aj vyssie