holdem manager 2
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: holdem manager 2
Podarilo sa ti spravit vsetky kroky tak ako som ich popisal?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
ved si posun v hem preferred seating na inu poziciu kym to bude sediet
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
vlade v HM2 --->options --> seatig preferences --- je hravam 10-max turnaje a v nastaveniach mi stlale zobrazuje 6 -max ...aj ked to manualne prehodim na 10 tak akonahle dam apply a OK ...zavriem to ,ale ked to opat otvorim je tam 6-max ...neviem ci je to v tom ze je to trial verzia alebo...na PS to slape v poho ale PP je to cele posunute tak ako vidno na o br.
- tafasa
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Tou trial verziou by to nemalo byt, akurat ze pozeram u mna ako to je (chcel som vyskusat to co si napisal, ci si to pamata) a zistil som ze ja tam party ani nemam v tom zozname
Ale ked som to skusil zmenit naprilad na P****Stars 10max, dal som apply a potom preklikol inde a naspat na seating preferences, tak to bolo uz v poriadku.
Mozno by si este mohol skusit cez settings ktore sa zobrazia v okne na ktorom hras, tam je tiez moznost posunut tie seaty az kym ti to nesedi, akurat tato moznost mi velmi nefungovala, resp. fungovala, ale nepamatalo si to potom ked sa zmenil stol
Ale ked som to skusil zmenit naprilad na P****Stars 10max, dal som apply a potom preklikol inde a naspat na seating preferences, tak to bolo uz v poriadku.
Mozno by si este mohol skusit cez settings ktore sa zobrazia v okne na ktorom hras, tam je tiez moznost posunut tie seaty az kym ti to nesedi, akurat tato moznost mi velmi nefungovala, resp. fungovala, ale nepamatalo si to potom ked sa zmenil stol
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
hej posuvat to viem cez settings ale mne to treba vykalibrovat ,kedze to mam niekedy stale zobrazene cele posunute smerom do a von zo stola a toto je ten hlavny moj problem
este skusim poslednu moznost a to odinstalovat a anono instalnut PP ....
- tafasa
tafasa napísal:hej posuvat to viem cez settings ale mne to treba vykalibrovat ,kedze to mam niekedy stale zobrazene cele posunute smerom do a von zo stola a toto je ten hlavny moj problem
preinstalovanie nepomohlo ...vzdavam to ...HM na PP nebude ...no co
- tafasa
Caute! Zmenil som si zafarbenie statov v pop-ups,keď si ich otvorím,aby som sa medzi nimi vedel zorientovať a na ktoré sa kedy pozerať. Odvtedy, ako som to urobil, mi HUD nezobrazuje žiadne stats na stoloch. Vyskočí mi prázdna tabuľka bez čísel. Akokeby som nemal na nikoho žiadnu hand history a nezlepší sa to,ani keď odohrám orbit. Stretli ste sa už s podobným problémom?
EDIT: Nepomohlo,ani keď som resetol HUD,ani keď som resetol pop-ups
EDIT: Nepomohlo,ani keď som resetol HUD,ani keď som resetol pop-ups
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Cavte nastavil som si všetky veci v HM2 ako potrebujem ale ked si zapnem stol tak mi nezobrazuje staty pri hracoch ani pri mne iba v pravom hornom rohu mam Holdem manager 2 a na vyber Defult2.0 atd.... v replayeri HUD funguje ale v realnej hre nie. čo s tým? dakujem.
- Brnky
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Aká je to herňa?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ja taká trošku retardovaná otázka ale nejdem zakladať topic nato nový...ked idem reinstalnut windows, ktoré všetky súbory resp. zložky súborov si musím uložiť? HM2 + PS.com. Minule som bol frajer a skúsil to po svojom a nemusím asi písať, aký bol výsledok..
diky za radu.
diky za radu.
- lazosh
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
Počet príspevkov: 21 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.