holdem manager 2
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
holdem manager 2
Zdravim vsetkych s dobrym pokorvym srdcom
dnes som sa po dlhej dobe rohodol skuit ten HM 2....stiahol nainstaloval a hrabal sa vtom dost dlho ci uz cez youtube kde som si pozrel par videii ale jednu vec som nenasiel nikde a to , ze napr. na Pa***Poker mi to nesedi na pozicie hracov , stale to mam mimo a nie a nie najst ako to nastavit ....
skusil som to aj na PS ale na turnajoch kde som ti to spustil mi nezobrazovalo ziadne stats
dalej by ma zaujimalo ci to funguje aj na U***et ....
nejaka rada ....
skusim k tomu este nejaky manual najst an nete
viem ze to xces cas a pracovat na tom ,tak ak by sa nasla nejaka dobra dusa ktora by ma do tohto HM2 viac zasvietila bol by som vdacny ...
kazda rada nad zlato
Vdaka vopred
dnes som sa po dlhej dobe rohodol skuit ten HM 2....stiahol nainstaloval a hrabal sa vtom dost dlho ci uz cez youtube kde som si pozrel par videii ale jednu vec som nenasiel nikde a to , ze napr. na Pa***Poker mi to nesedi na pozicie hracov , stale to mam mimo a nie a nie najst ako to nastavit ....
skusil som to aj na PS ale na turnajoch kde som ti to spustil mi nezobrazovalo ziadne stats
dalej by ma zaujimalo ci to funguje aj na U***et ....
nejaka rada ....
skusim k tomu este nejaky manual najst an nete
viem ze to xces cas a pracovat na tom ,tak ak by sa nasla nejaka dobra dusa ktora by ma do tohto HM2 viac zasvietila bol by som vdacny ...
kazda rada nad zlato
Vdaka vopred
- tafasa
- Založený: Jan 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: holdem manager 2
Party poker nastavenia:
a) nastav "preferred seat" v herni Party poker
b) nastav "preferred seat" v HM2
c) spusti jeden stol a odohraj najmenej jednu hru (aby sa nacitali statistiky)
d) posun si statistiky tak ako potrebujes (pravym tlacitkom mysi)
e) teraz uz mozes ovorit kolko stolov potrebujes a malo by to fungovat
(prelozil som to z oficialnej podpory holdem managera, takze by to malo byt spravne)
Problem s P****Stars moze byt ten, ze mas nastaveny iny jazyk ako anglictinu (napriklad cestinu)
a) nastav "preferred seat" v herni Party poker
b) nastav "preferred seat" v HM2
c) spusti jeden stol a odohraj najmenej jednu hru (aby sa nacitali statistiky)
d) posun si statistiky tak ako potrebujes (pravym tlacitkom mysi)
e) teraz uz mozes ovorit kolko stolov potrebujes a malo by to fungovat
(prelozil som to z oficialnej podpory holdem managera, takze by to malo byt spravne)
Problem s P****Stars moze byt ten, ze mas nastaveny iny jazyk ako anglictinu (napriklad cestinu)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
diky vlade ...ano na PS som mal cestinu a tiez ma to napadlo akurat som t ozmenil tak idem skusit ci to nabehne ...
PP idem skusit ako si dal do popisu
PP idem skusit ako si dal do popisu
- tafasa
tak zatial mi to na PS nejde ale vobec ...uz som urobil aj co bolo na forach z administrativou cez kompaktibilitu , zmenil aj jazyk na anglicky
este jedna vec tam moze byt ,ze nemaju sa kam ukladat hand history z PS kedze ani v moznostiach PS tuto moznost neviem najst (viem ale nefunguje) ....
dal som aj auto detektovat v HM ale nic ....
vlade any idea ??
este jedna vec tam moze byt ,ze nemaju sa kam ukladat hand history z PS kedze ani v moznostiach PS tuto moznost neviem najst (viem ale nefunguje) ....
dal som aj auto detektovat v HM ale nic ....
vlade any idea ??
- tafasa
V PS lobby->Options->Instant hand history->začiarkni Save my history hands a vyber cestu kam a Save.
Tú istú cestu potom nastav v HEM importe...
-
ROYAL SHlT - Príspevky: 65
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/4 krát
tak som to testol na PPoker ale akosi nieco je stale zle ...ut je screeshot ako sa mi to zobrazuje a je to cele posunute nadol
- tafasa
ROYAL SHlT napísal:V PS lobby->Options->Instant hand history->začiarkni Save my history hands a vyber cestu kam a Save.
viem co mas na mysli ale mne sa to tam neda ...nemozem na to kliknut
- tafasa
mam taky pocit ze nieco nie je v poridku s mojim SW na PS ...nemozem kontaktovat any support ...skusim odintsalovat stiahnut este raz a nanovo to instalnut
- tafasa
tafasa napísal:mam taky pocit ze nieco nie je v poridku s mojim SW na PS ...nemozem kontaktovat any support ...skusim odintsalovat stiahnut este raz a nanovo to instalnu
tak ako som prepokladal ....na novo preinstalovanea dufam zeto pobezi ako ma ...aspon ta hand history uz je tam ...este otestujem HM ..
- tafasa
tak na PS vsetko fachci ako ma ale to PP sa mi nepodarilo doteraz dat doporiadku s tymi posunutimy statisitkami ....
nejaky dalsi napad ??
nejaky dalsi napad ??
- tafasa
Počet príspevkov: 21 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.