multitabling na i poker network

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

multitabling na i poker network

Odoslaťod Riddlah 15 Okt 2009 07:48

Ahoj

chcel by som sa spýtať ako sa da multitablit na i-poker, tie okna nemozem zmensovat ako na ft alebo ps, a ked si ich len dam vedla seba tak sa mi vacsinou na obrazovku nezmestia

existuje nejaky software k tomu, alebo nutne potrebujem vacsi monitor, aby som to mohol vidiet,
na svojom booku mam 15ku monitor, myslim

dakujem za odpoved
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Re: multitabling na i poker network

Odoslaťod buschle 15 Okt 2009 08:06

Riddlah napísal:Ahoj

chcel by som sa spýtať ako sa da multitablit na i-poker, tie okna nemozem zmensovat ako na ft alebo ps, a ked si ich len dam vedla seba tak sa mi vacsinou na obrazovku nezmestia

existuje nejaky software k tomu, alebo nutne potrebujem vacsi monitor, aby som to mohol vidiet,

dakujem za odpoved

total super vecicka , som s tym chvilu hraval.
http://minimaxmod.com/
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod keso26 15 Okt 2009 09:46

..mne sa tych iPoker ministolov na 15,4" wide booku (1440x900) zmestilo 6 s miernym prekrytim. Hral som chvilu aj viac, ale pripojil som si dalsie LCD.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod palo1973 15 Okt 2009 09:51

-mne sa zmesti 12 standartnych ministolov s miernym prekrytim,mam 24ku
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Riddlah 15 Okt 2009 10:02

buschle napísal:
Riddlah napísal:Ahoj

dakujem za odpoved

total super vecicka , som s tym chvilu hraval.
http://minimaxmod.com/

diki , idem to skusit

keso26 napísal:..mne sa tych iPoker ministolov na 15,4" wide booku (1440x900) zmestilo 6 s miernym prekrytim. Hral som chvilu aj viac, ale pripojil som si dalsie LCD.
palo1973 napísal:-mne sa zmesti 12 standartnych ministolov s miernym prekrytim,mam 24ku

ja ked si zapnem ministoly, tak som z toho magor, problem mi robi hlavne to ze neviem si tam dat tak hud, aby som videl vsetko prehliadne na tom stole, plus, je to srasne male, aj tie tlacitka tam dole :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod keso26 15 Okt 2009 10:13

Riddlah napísal:ja ked si zapnem ministoly, tak som z toho magor, problem mi robi hlavne to ze neviem si tam dat tak hud, aby som videl vsetko prehliadne na tom stole, plus, je to srasne male, aj tie tlacitka tam dole :D

..prave kvoli tomu Ti buschle poslal ten link, ktory tuto velku slabinu iPokrovych ministolov riesi :good:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Riddlah 21 Okt 2009 14:44

btw, co sa tyka toho programu miniMaxMod ? ten ministol je stale rovnako velky ked sa aplikuje ten minimax mode ? lebo ja si to tam menim, a aj ked si dam vacsi stol, tak mi akurat ten stol zvacsi ale okno ostane take iste, tazke sa tam nevidim vsetko. Cim vacsi stol mam tym menej toho vidim.
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod buschle 22 Okt 2009 10:09

pozri si tie obrazky co sa s tym da robit. Tie upravene ministoly cez minimax su uplne super. Pribudne ti miesta na staty kolko len chces. Dokonca sa mi nieco zda ze tam je moznost si to aj skompilovat do svojich rozmerov presnych, ale to uz je tazsie. Ja uz si to nepamatam, pouzival som to tak rok dozadu.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod Riddlah 22 Okt 2009 13:16

diki :) uz som sa dotoho trochu viac dostal, ja trdlo som si neprezrel vsetky veci na tej stranke a siel to intuitivne ovladat :D
Obrázok používateľa
Riddlah

Odoslaťod palo1973 22 Okt 2009 13:49

-myslis,ze by to aj mne pomohlo,ked hravam sng 12 stolov,ktore mam vedla seba,a len malo sa mi prekryvaju a nepouzivam tracker
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!