multitabling na i poker network
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
multitabling na i poker network
Ahoj
chcel by som sa spýtať ako sa da multitablit na i-poker, tie okna nemozem zmensovat ako na ft alebo ps, a ked si ich len dam vedla seba tak sa mi vacsinou na obrazovku nezmestia
existuje nejaky software k tomu, alebo nutne potrebujem vacsi monitor, aby som to mohol vidiet,
na svojom booku mam 15ku monitor, myslim
dakujem za odpoved
chcel by som sa spýtať ako sa da multitablit na i-poker, tie okna nemozem zmensovat ako na ft alebo ps, a ked si ich len dam vedla seba tak sa mi vacsinou na obrazovku nezmestia
existuje nejaky software k tomu, alebo nutne potrebujem vacsi monitor, aby som to mohol vidiet,
dakujem za odpoved
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Re: multitabling na i poker network
Riddlah napísal:Ahoj
dakujem za odpoved
total super vecicka , som s tym chvilu hraval.
http://minimaxmod.com/
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
..mne sa tych iPoker ministolov na 15,4" wide booku (1440x900) zmestilo 6 s miernym prekrytim. Hral som chvilu aj viac, ale pripojil som si dalsie LCD.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-mne sa zmesti 12 standartnych ministolov s miernym prekrytim,mam 24ku
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
buschle napísal:Riddlah napísal:Ahoj
dakujem za odpoved
total super vecicka , som s tym chvilu hraval.
http://minimaxmod.com/
diki , idem to skusit
keso26 napísal:..mne sa tych iPoker ministolov na 15,4" wide booku (1440x900) zmestilo 6 s miernym prekrytim. Hral som chvilu aj viac, ale pripojil som si dalsie LCD.
palo1973 napísal:-mne sa zmesti 12 standartnych ministolov s miernym prekrytim,mam 24ku
ja ked si zapnem ministoly, tak som z toho magor, problem mi robi hlavne to ze neviem si tam dat tak hud, aby som videl vsetko prehliadne na tom stole, plus, je to srasne male, aj tie tlacitka tam dole
-
Riddlah napísal:ja ked si zapnem ministoly, tak som z toho magor, problem mi robi hlavne to ze neviem si tam dat tak hud, aby som videl vsetko prehliadne na tom stole, plus, je to srasne male, aj tie tlacitka tam dole
..prave kvoli tomu Ti buschle poslal ten link, ktory tuto velku slabinu iPokrovych ministolov riesi
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
btw, co sa tyka toho programu miniMaxMod ? ten ministol je stale rovnako velky ked sa aplikuje ten minimax mode ? lebo ja si to tam menim, a aj ked si dam vacsi stol, tak mi akurat ten stol zvacsi ale okno ostane take iste, tazke sa tam nevidim vsetko. Cim vacsi stol mam tym menej toho vidim.
-
pozri si tie obrazky co sa s tym da robit. Tie upravene ministoly cez minimax su uplne super. Pribudne ti miesta na staty kolko len chces. Dokonca sa mi nieco zda ze tam je moznost si to aj skompilovat do svojich rozmerov presnych, ale to uz je tazsie. Ja uz si to nepamatam, pouzival som to tak rok dozadu.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
diki uz som sa dotoho trochu viac dostal, ja trdlo som si neprezrel vsetky veci na tej stranke a siel to intuitivne ovladat
-
-myslis,ze by to aj mne pomohlo,ked hravam sng 12 stolov,ktore mam vedla seba,a len malo sa mi prekryvaju a nepouzivam tracker
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.