Pocet hands na urcenie range z VPIP

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Pocet hands na urcenie range z VPIP

Odoslaťod Brejcinho 11 Jún 2014 16:37

Ahojte,

vsade je nieco ine tak chcem vediet vas nazor, ze pri akej velkej vzorke hands pozerate VPIP podla pozicie a priradujete tym opening ranges villainovi ??

Mam obcas na stole niekoho ako toto a nejak neviem, co si mam o tom mysliet...

Obrázok

PS - Hravam NL 5, 6max

Za odpovede dakujem :gl:
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Re: Pocet hands na urcenie range z VPIP

Odoslaťod nabokow 11 Jún 2014 16:42

cca ked mam na villaina takych 500 hands na openy z prvych pozicii, 1000 hands na vsetky openy. samozrejme nejake vyraznejsie odchylky vies pobadat aj skor. vpip a pfr v popupoch vobec nesledujem, tie len v hude, miesto toho RFI (ked raisuje ako prvy z tej ktorej pozicie), cold cally, 3bety atd pri jednotlivych poziciach.

ak hovorime o starsoch, tak na nl5 su regovia velmi slabo pozicne uvedomeli, na nl10 uz najdes nejakych.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Re: Pocet hands na urcenie range z VPIP

Odoslaťod Brejcinho 11 Jún 2014 17:13

nabokow napísal:cca ked mam na villaina takych 500 hands na openy z prvych pozicii, 1000 hands na vsetky openy. samozrejme nejake vyraznejsie odchylky vies pobadat aj skor. vpip a pfr v popupoch vobec nesledujem, tie len v hude, miesto toho RFI (ked raisuje ako prvy z tej ktorej pozicie), cold cally, 3bety atd pri jednotlivych poziciach.

ak hovorime o starsoch, tak na nl5 su regovia velmi slabo pozicne uvedomeli, na nl10 uz najdes nejakych.

No ja tieto pop up sledujem ked chcem 3-betovat napr, inac tiez to malo...

Ja sa len pytam, lebo som si s jednym kamosom presiel opening ranges, spravil som si nejake tabulky a celkom sa mi tym zlepsila hra a win rate, no ked pozeram na nejakych NL5 regov, tak to maju taketo divoke, takze neviem, asi hraju proste dobre na NL5 ale na NL10 by s tym mali znacne problemy.

Za chvilu totiz budem mat BR 30*BI na NL10 a skocim tam, takze dakujem za info...
Obrázok používateľa
Brejcinho

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 66 krát/41 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!