Ahojte,
vsade je nieco ine tak chcem vediet vas nazor, ze pri akej velkej vzorke hands pozerate VPIP podla pozicie a priradujete tym opening ranges villainovi ??
Mam obcas na stole niekoho ako toto a nejak neviem, co si mam o tom mysliet...
PS - Hravam NL 5, 6max
Za odpovede dakujem
Pocet hands na urcenie range z VPIP
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Re: Pocet hands na urcenie range z VPIP
cca ked mam na villaina takych 500 hands na openy z prvych pozicii, 1000 hands na vsetky openy. samozrejme nejake vyraznejsie odchylky vies pobadat aj skor. vpip a pfr v popupoch vobec nesledujem, tie len v hude, miesto toho RFI (ked raisuje ako prvy z tej ktorej pozicie), cold cally, 3bety atd pri jednotlivych poziciach.
ak hovorime o starsoch, tak na nl5 su regovia velmi slabo pozicne uvedomeli, na nl10 uz najdes nejakych.
ak hovorime o starsoch, tak na nl5 su regovia velmi slabo pozicne uvedomeli, na nl10 uz najdes nejakych.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Re: Pocet hands na urcenie range z VPIP
nabokow napísal:cca ked mam na villaina takych 500 hands na openy z prvych pozicii, 1000 hands na vsetky openy. samozrejme nejake vyraznejsie odchylky vies pobadat aj skor. vpip a pfr v popupoch vobec nesledujem, tie len v hude, miesto toho RFI (ked raisuje ako prvy z tej ktorej pozicie), cold cally, 3bety atd pri jednotlivych poziciach.
No ja tieto pop up sledujem ked chcem 3-betovat napr, inac tiez to malo...
Ja sa len pytam, lebo som si s jednym kamosom presiel opening ranges, spravil som si nejake tabulky a celkom sa mi tym zlepsila hra a win rate, no ked pozeram na nejakych NL5 regov, tak to maju taketo divoke, takze neviem, asi hraju proste dobre na NL5 ale na NL10 by s tym mali znacne problemy.
Za chvilu totiz budem mat BR 30*BI na NL10 a skocim tam, takze dakujem za info...
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.