Poker tréner

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Poker tréner

Odoslaťod danielito 20 Mar 2010 19:19

Hľadám niekoho kto by ma vedel dobre naučiť hrať DON a SNG klasické. Hrám teraz 1$+0.10(0.15)$ DON a SNG klasické mám momentálne 70-80 buy-inov a nechcem prejst na vacsie buyiny pretože chcem sa cítiť bezpečne aj pri dlhej šnúre. Hrám asi mesiac poker na P****Stars. Predtým som hral na Fulltilte kde som vložil 10$ ale tie som hned prehral. Prečítal som vela článkov a pozrel pár videí čo mi dosť pomohlo ale tak najlepšie by bolo keby som niekomu posielal hand history alebo videá z hrania. Platiť by som chcel tak aby to bolo výhodné pre obe strany a to tak že čo vyhrám tak časť z toho by som dal trénerovi(určité % napr za polroka hrania). Som schopný odohrať 1-3 session po 4 stoly denne. Dnes som urobil jedno video s 4x 1$-0.15$-DON. Video má cca 60 min a vyhral som 3. Našiel by sa niekto kto by bol schopný ma učiť. Niesom úplna lama. Som taký stred ktorý vie aj viac vyhrať ako prehrať ale aj tak by som chcel zlepšiť hru. Komuníkaciu by som si predstaval bud osobne (Košice), Skype, mobil(jedine SR Orange lebo tam môžem volať 2000 minut), ICQ, mail. A cena môže byť fakt len podiel zo zisku pretože to je najlepšie lebo ked ma naučíte zarábať za mesiac 10K$ tak vám dám časť z toho a ked ma nenaučíte hrať tak vám nedam nič. No je tu ešte jedna vec a to že mám 16rokov ale tak to by nemalo vadiť pretože som odhodlaný sa stať dobrým pokrovým hráčom :D 8-) :lol2:

Kebyže máte lepšie nápady na umiestnenie príspevku tak napíšte. Pokial viete kde by som lepšie našiel trénera tak napíšte.

Chcete ma kontaktovať ?
1.spôsob: ICQ: 446031941
2.spôsob: tu v príspevku
3.spôsob: tu správou
4.spôsob: ondejka.daniel@gmail.com
5.spôsob: Facebook: Ondejka Daniel
Naposledy upravil danielito dňa 20 Mar 2010 19:26, celkovo upravené 1 krát.
danielito

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Re: Poker tréner

Odoslaťod popoBA 20 Mar 2010 19:25

to ze mas 16 by mohlo ale vadit P****Stars ked ti nato pridu a bloknu ucet aj stymi 10k evrami :D dolarove dony hravam aj ja a myslim ze ak si videl nejake dobre videa napr toto co je v ceskoslovensku urcite TOP: http://www.pokerman.cz/video-c-20-doubl ... -sng-1129/ tak nemozes mat problem to beatovat aj bez coacha.hod sem to tvoje video,urcite ti tu nato par ludi napise svoje postrehy aj bez financnej odmeny :crazy:
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod danielito 20 Mar 2010 19:31

P****Stars mám ešetrený tak že mi nebloknú účet na 100%. A ako ja zatial dá sa povedať vyhrávam ale tak mohol by mi niekto skontrolovať handy lebo niekedy sa stáva že neviem či dorovnať alebo foldnuť a nedá sa všetko vypočítať hned ako napr vypočítava na tom videu ktoré som mimochodom videl 2krát. Predsa je tréner lepši. lebo určite aj ty ked vyhrávaš robíš niekde chyby a tak isto aj ja ale chcem ich odstráníť
danielito

Odoslaťod popoBA 20 Mar 2010 19:34

sak to s tym bloknutim bol zart,ked niesi lama tak jasne ze to mas osetrene preto tam bol smajl.ved hod sem to svoje video
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod danielito 20 Mar 2010 19:36

okej ani ja som to tak nechcel vážne napisať som tam chcel hodiť smaila tiež ;) jj hodím ale ešte sa renderuje lebo len predchvilou som ho natočil a upravil. takže dnes v noci ho tu dám.
danielito

Odoslaťod tucniak 20 Mar 2010 20:35

moja rada- studuj stduuj studuj, na nejaky level a dost vysoko sa vies dostat aj sam- hura system v pokri podla mna neexistuje.
Mas tu dost sng tem aj nejakych aktivnych blogerov, sprav si blog aj ty, postupuj.

Na rovinu ti poviem ze za nic resp 'naucte ma vyhrat 10k mesacne a ja vam z toho dam' ta nikto hrat ucit nebude:)
$$$/hod pre coacha sa zvycajne odvija od jeho winratu a nejaky ultradobry reg z vysokych limitov ta skratka ucit nebude, lebo sa mu to neoplati, ak nemas co ponuknut:)

jeho cas je drahy
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Zajo 20 Mar 2010 20:44

súhlas s tučniakom ;)
Zajo

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod TuKE 20 Mar 2010 20:59

Hehe, Yegona som tam zahliadol :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod popoBA 20 Mar 2010 21:08

si missclickol temu ;)
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod danielito 20 Mar 2010 21:17

ja nehovorím že naučte ma vyhrať 10K$ ale hovorím že čím viac ma naučí vyhrať tým viac zarobí ale skôr išlo o to že aby som nedal napr 1K$ za lekcie a dopadne to tak že ostanem na tom istom čo som.......počul som už o vela tréneroch ale bohužial anglicky hovoriacich ktorý príjmaju takýto spôsob platby......viem že aj samoštudiom sa môžem stať výtacom WSOP ale s niečijou pomocou to môže byť za rok a samoštudiom za 10 rokov.....je to len príklad ktorý je prehnaný neberte to doslovne.
danielito

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!