Hľadám niekoho kto by ma vedel dobre naučiť hrať DON a SNG klasické. Hrám teraz 1$+0.10(0.15)$ DON a SNG klasické mám momentálne 70-80 buy-inov a nechcem prejst na vacsie buyiny pretože chcem sa cítiť bezpečne aj pri dlhej šnúre. Hrám asi mesiac poker na P****Stars. Predtým som hral na Fulltilte kde som vložil 10$ ale tie som hned prehral. Prečítal som vela článkov a pozrel pár videí čo mi dosť pomohlo ale tak najlepšie by bolo keby som niekomu posielal hand history alebo videá z hrania. Platiť by som chcel tak aby to bolo výhodné pre obe strany a to tak že čo vyhrám tak časť z toho by som dal trénerovi(určité % napr za polroka hrania). Som schopný odohrať 1-3 session po 4 stoly denne. Dnes som urobil jedno video s 4x 1$-0.15$-DON. Video má cca 60 min a vyhral som 3. Našiel by sa niekto kto by bol schopný ma učiť. Niesom úplna lama. Som taký stred ktorý vie aj viac vyhrať ako prehrať ale aj tak by som chcel zlepšiť hru. Komuníkaciu by som si predstaval bud osobne (Košice), Skype, mobil(jedine SR Orange lebo tam môžem volať 2000 minut), ICQ, mail. A cena môže byť fakt len podiel zo zisku pretože to je najlepšie lebo ked ma naučíte zarábať za mesiac 10K$ tak vám dám časť z toho a ked ma nenaučíte hrať tak vám nedam nič. No je tu ešte jedna vec a to že mám 16rokov ale tak to by nemalo vadiť pretože som odhodlaný sa stať dobrým pokrovým hráčom
Kebyže máte lepšie nápady na umiestnenie príspevku tak napíšte. Pokial viete kde by som lepšie našiel trénera tak napíšte.Chcete ma kontaktovať ?
1.spôsob: ICQ: 446031941
2.spôsob: tu v príspevku
3.spôsob: tu správou
4.spôsob:
ondejka.daniel@gmail.com5.spôsob: Facebook: Ondejka Daniel