Problem s i-poker softom
Počet príspevkov: 31 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Problem s i-poker softom
Bol by som velmi rad keby mi niekto vedel poradit,lebo som na konci s nervami,tato vec ma stala radovo 100ky dolarov.
V poslednej dobe sa mi stava,ze mi cely software uplne zastane,stane sa mi to aj 10-15 krat za den,vzdy je to len na 10-15 sekund ale je to neprijemne.
A k tomu obcas zastane uplne,a musim hernu zavriet a znovu otvorit,a kedze hram 12 stolov 6 max SNG a stane sa mi to pri blindoch 200/400 na bubble viete si predstavit ako to dopadne.
Minuly tyzden som sa napr. 2x nemohol vobec lognut do herne,priblizne 10 minut-minus 300 $
Herna mi sice peniaze vratila,lebo tam robim naozaj velky rake,ale napisali mi,ze chyba nebola u nich.
Tie peniaze ktore som nasledne odtiltoval mi uz vsak nevrati nikto.........
Vcera sa mi zasa stalo nieco nove-musel som zavriet hernu a znovu otvorit,kto hrava na i-pokri vie,ze stoly sa hned otvoria.
Ja som sa vsak normalne logol,vidim riadne stav uctu,som in a ani jeden stol sa mi neukazal-a hral som ich asi 10,dalsich najmene j 100 $ v prdeli.Otvorili sa mi asi na 5ty pokus.
Inak v tejto herni hravam od polky augusta a vsetko bolo ok.
Viem,ze kazdy online hrac s tym musi pocitat,ze obcas niec vypadne a ze podstupuje urcite riziko,ale toto je uz vela....
Kazda rada dobra,dik vopred.
EDIT:na inych herniach hravam menej,ale napr. vcera na bwine sa mi to za 2 hodiny nestalo,a ani predvcerom na stars
V poslednej dobe sa mi stava,ze mi cely software uplne zastane,stane sa mi to aj 10-15 krat za den,vzdy je to len na 10-15 sekund ale je to neprijemne.
A k tomu obcas zastane uplne,a musim hernu zavriet a znovu otvorit,a kedze hram 12 stolov 6 max SNG a stane sa mi to pri blindoch 200/400 na bubble viete si predstavit ako to dopadne.
Minuly tyzden som sa napr. 2x nemohol vobec lognut do herne,priblizne 10 minut-minus 300 $
Herna mi sice peniaze vratila,lebo tam robim naozaj velky rake,ale napisali mi,ze chyba nebola u nich.
Tie peniaze ktore som nasledne odtiltoval mi uz vsak nevrati nikto.........
Vcera sa mi zasa stalo nieco nove-musel som zavriet hernu a znovu otvorit,kto hrava na i-pokri vie,ze stoly sa hned otvoria.
Ja som sa vsak normalne logol,vidim riadne stav uctu,som in a ani jeden stol sa mi neukazal-a hral som ich asi 10,dalsich najmene j 100 $ v prdeli.Otvorili sa mi asi na 5ty pokus.
Inak v tejto herni hravam od polky augusta a vsetko bolo ok.
Viem,ze kazdy online hrac s tym musi pocitat,ze obcas niec vypadne a ze podstupuje urcite riziko,ale toto je uz vela....
Kazda rada dobra,dik vopred.
EDIT:na inych herniach hravam menej,ale napr. vcera na bwine sa mi to za 2 hodiny nestalo,a ani predvcerom na stars
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Problem s i-poker softom
Asi by aj pomohlo, keby si napisal o aku konkretnu hernu ide (a pripadne to vlozil do temy pre nu urcenu).
Na zaciatok:
1) Pri browsovani/streamovani z internetu/atd nemas vypadky? Vsetko ide plynulo a blbne iba a jedine herna?
2) Vykonal si v poslednej dobe kontrolu antivirom a roznymi odblsujucimi softvermi?
3) Skusal si reinstalovat hernu?
Po napisani herne mozno google poradi, ci ma niekto podobne problemy.
Na zaciatok:
1) Pri browsovani/streamovani z internetu/atd nemas vypadky? Vsetko ide plynulo a blbne iba a jedine herna?
2) Vykonal si v poslednej dobe kontrolu antivirom a roznymi odblsujucimi softvermi?
3) Skusal si reinstalovat hernu?
Po napisani herne mozno google poradi, ci ma niekto podobne problemy.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
JK:nuts poker
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
-internet ide ok,herna sa vola nuts poker,cez chat som sa pytal jedneho jej hraca co tiez dost hrava ci ma podobne problemy a napisal mi to vystizne-NEVER !
-vyskusam to odinstalovat a uvidim
-coach mi poradil,ze vacsie herne z i-poker siete maju stabilnejsi soft,napr. titan a pod-ale nebol si celkom isty,je to pravda?
-tam ale nebudem mat 67 % rakeback.....
-vyskusam to odinstalovat a uvidim
-coach mi poradil,ze vacsie herne z i-poker siete maju stabilnejsi soft,napr. titan a pod-ale nebol si celkom isty,je to pravda?
-
palo1973 napísal:-internet ide ok,herna sa vola nuts poker,cez chat som sa pytal jedneho jej hraca co tiez dost hrava ci ma podobne problemy a napisal mi to vystizne-NEVER !
No tak by som na Tvojom mieste preistotu nahodil a spustil nejaky moderny antivirus, preskumal pocitac a preinstaloval tu hernu.
Netusim ako je to so softom v inych herniach v sieti. Nejak nemam prehlad ako su jednotlive herne vyvijane . Kazdopadne ak Ti pise iny hrac, ze nema problem a zaroven si si isty, ze aj on ide cez nuts poker, tak to nejaky globalny problem nebude. Som to narychlo hodil do googlu a nezazrel som, ze by boli problemy s tou hernou (okrem toho, ze nevyplacala svojim affiliates ).
-
anebo radsi vyhod ten pc z okna a kup si novy. kdybys mel ten tvuj formatovat, tak by to byla radna sila
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
-ten hrac je urcite z tej herne,preto som ho oslovil,vidim ho v rebricku herne,inak co sa vyplacania tyka,vzdy v pondelok rano mam rb,takze vsetko ok
-dalsia vec je ze ked spustam sharkscope hud tak mi antivirus pise,ze tam je virus,alebo nejaky nezelany program,trojsky kon,ale ked dam ignorovat tak mi ho spusti-moze byt toto problem a ako to mam riesit?
-dalsia vec je ze ked spustam sharkscope hud tak mi antivirus pise,ze tam je virus,alebo nejaky nezelany program,trojsky kon,ale ked dam ignorovat tak mi ho spusti-moze byt toto problem a ako to mam riesit?
-
palo1973 ty davas ignorovat virusy a trojske kone?
No potom sa nedivim ze sa ti to seka a pada ti to.
Kazdy taky program musis dat zmazat alebo opravit. Zasadne nemozes dat ignorovat. Ked sa ti to natiahne do celeho compu tak sa toho nezbavis a jedine co ti potom pomoze bude zmazat vsetko a naformatovat na novo cely disk.
No potom sa nedivim ze sa ti to seka a pada ti to.
Kazdy taky program musis dat zmazat alebo opravit. Zasadne nemozes dat ignorovat. Ked sa ti to natiahne do celeho compu tak sa toho nezbavis a jedine co ti potom pomoze bude zmazat vsetko a naformatovat na novo cely disk.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
palo1973 napísal:-dalsia vec je ze ked spustam sharkscope hud tak mi antivirus pise,ze tam je virus,alebo nejaky nezelany program,trojsky kon,ale ked dam ignorovat tak mi ho spusti-moze byt toto problem a ako to mam riesit?
No ten antivirus tam mas na to, aby ta v cas upozornil a ty si s tym nieco urobil . Ak tam mas virus alebo trojskeho kona, tak sa ten hajzlik moze snazit ziskat Tvoje heslo do herne a boh vie kam a to je znacny pruser. To musis okamzite poriesit, ze das precistit komp a idelne aj pomen hesla. Spusti (updatnuty) antivirus, pozri sa, ci dokazal vsetko vyliecit a ak nie, tak uplne najlepsie by bolo preformatovat cely disk a nahodit to tam znova.
-
-ok ale je to predsa znamy program
-prave som odohral 12 stolov po znovunainstalovani herne a stalo sa mi to 3x
-prave som odohral 12 stolov po znovunainstalovani herne a stalo sa mi to 3x
-
Počet príspevkov: 31 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.