V poslednej dobe sa mi stava,ze mi cely software uplne zastane,stane sa mi to aj 10-15 krat za den,vzdy je to len na 10-15 sekund ale je to neprijemne.
A k tomu obcas zastane uplne,a musim hernu zavriet a znovu otvorit,a kedze hram 12 stolov 6 max SNG a stane sa mi to pri blindoch 200/400 na bubble viete si predstavit ako to dopadne.
Minuly tyzden som sa napr. 2x nemohol vobec lognut do herne,priblizne 10 minut-minus 300 $

Herna mi sice peniaze vratila,lebo tam robim naozaj velky rake,ale napisali mi,ze chyba nebola u nich.
Tie peniaze ktore som nasledne odtiltoval mi uz vsak nevrati nikto.........
Vcera sa mi zasa stalo nieco nove-musel som zavriet hernu a znovu otvorit,kto hrava na i-pokri vie,ze stoly sa hned otvoria.
Ja som sa vsak normalne logol,vidim riadne stav uctu,som in a ani jeden stol sa mi neukazal-a hral som ich asi 10,dalsich najmene j 100 $ v prdeli.Otvorili sa mi asi na 5ty pokus.
Inak v tejto herni hravam od polky augusta a vsetko bolo ok.
Viem,ze kazdy online hrac s tym musi pocitat,ze obcas niec vypadne a ze podstupuje urcite riziko,ale toto je uz vela....
Kazda rada dobra,dik vopred.
EDIT:na inych herniach hravam menej,ale napr. vcera na bwine sa mi to za 2 hodiny nestalo,a ani predvcerom na stars