Session Otazok a odpovedi

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Session Otazok a odpovedi

Odoslaťod igy94 29 Dec 2008 20:19

yegon jak dlho hras poker? :)
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 29 Dec 2008 21:04

igy94 napísal:yegon jak dlho hras poker? :)

prva handa v mojej databaze je z 31.7.2006, je dost dobre mozne ze nejake handy zo zaciatku mi chybaju ale nebude toho vela lebo prve handy v db mam z 0,5/1 limit holdem a tym som zacinal

takze cca 2,5 roka :wall:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Dec 2008 21:17

inak vidim, ze na moje otazky tu nasi styria pros znacne kadia ;)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod trikoza 29 Dec 2008 21:28

dzejkej napísal:inak vidim, ze na moje otazky tu nasi styria pros znacne kadia ;)

ale tak aspon jeden opity amater ti odpovedal :lol2:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod yegon 29 Dec 2008 21:31

tak snad aspon ja sa ozvem i ked nie som PRO

do akej miery tiltite?

brutus tilt velmi malo, vacsinou len taky mierny ze otvaram viac ruk, sem tam si callnem s malym parom reraise aj ked nemam odds na set a podobne ale vacsinou sa slusne drzim

ako sa s tiltom vyrovnavate?

neviem asi nie moc dobre, nastastie moj tilt je vacsinou jemny a nie velmi podstatny, rad by som sa naucil vediet sa prichytit a dat si pauzu

a zaznamenala miera vasho tiltu nejaky pokles a ak ano, co si myslite, ze ho sposobilo?
urcite ano, stale viac vidim ake swingy v pokri su mozne a bezne a nejak sa postupne transformujem z cloveka bazirujuceho na vysledkoch na cloveka vnimajuceho equity a kvalitu svojej hry

vyuzili ste niekedy plateny coaching?

ano s celkom pozitivnymi vysledkami, coach mi robit video review, robili sme teoreticku session cez skype aj sweat session (hra ked sa coach pozeral co robim a rozpravali sme sa o tom nazivo pocas hry). Momentalne s coachom nepracujem, mam este co robit aby som zmakol to co sa ma snazil naucit a mam pocit ze sa moja hra prave dost meni a vyvija. Ked sa trochu ustabilizujem dam dalsie coaching sessions.

ake training sites mate platene a ktore z nich odporucate?

pokerxfactor + cardrunners mam a odporucam, pxf pre turnaje a cr pre cash. Videl som videa z deucescracked a stoxpoker aj tie su velmi dobre. Pre hracov do NL400 je uplne jedno ktoru sajtu si vyberu, je sa co ucit z ktorehokolvek videa

mate nejake oblubene video alebo oblubenu seriu videii, na ktoru nedate dopustit?

teraz vychadzaju na CR videa kde jeden PRO hra session a nahrava bez komentara a potom ju rozobera spolu s dalsim CR PRO. Prve dve videa kde hral Menlo a SBrugby ho bombardoval otazkami bolo to najlepsie co som kedy videl. Teraz vyslo video kde hra SBrugby a komentuje to spolu s raptorom a to je tiez vynikajuce.

vasa oblubena pokrova kniha, ktoru by ste aj odporucali?

cital som ich strasny kopec, vynikajuce su vsetky harringtonove knihy. Klasika je NLH Theory and Practice od Millera a Sklanskeho
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 29 Dec 2008 21:48

diky moc za vycerpavajuce odpovede :good:

na tie CR videjka sa tesim, aj ked tie konkretne su trosku mimo mojej ligy :) ja som tam zazrel nejakeho FR psychopata, co robil video ako masstablovat 40 stolov NL200, pricom dostava $100/h ako rakeback/SNE :omg:

ja DC odporucam, pretoze je tam free trial, nechcu ziadny signup poplatok a videa sa daju stahovat, takze idealne riesenie pre slovenske penazenky :)

ja by som mid stakes 6maxerom z DeucesCracked odporucal:
1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers
3) Dear FoxwoodFiends & Parallels & Lightsabers
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod hulmazas2 29 Dec 2008 22:56

dzejkej napísal:diky moc za vycerpavajuce odpovede :good:

na tie CR videjka sa tesim, aj ked tie konkretne su trosku mimo mojej ligy :) ja som tam zazrel nejakeho FR psychopata, co robil video ako masstablovat 40 stolov NL200, pricom dostava $100/h ako rakeback/SNE :omg:

ja DC odporucam, pretoze je tam free trial, nechcu ziadny signup poplatok a videa sa daju stahovat, takze idealne riesenie pre slovenske penazenky :)

1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers

Mozno trosku od veci, ale aj leggopoker.com ma trial verziu na 7 dni podobne ako DC...ma niekto skusenosti s touto strankou?
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod hulmazas2 29 Dec 2008 22:56

dzejkej napísal:diky moc za vycerpavajuce odpovede :good:

1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers

Mozno trosku od veci, ale aj leggopoker.com ma trial verziu na 7 dni podobne ako DC...ma niekto skusenosti s touto strankou?
hulmazas2

Odoslaťod yegon 30 Dec 2008 00:31

je tam kopec vynikajucich hracov, urcite planujem tu akciu vyuzit a pozriet videjka od

aejones
bobbofitos
carrotsnake
unknown soldier
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod hulmazas2 30 Dec 2008 00:33

yegon napísal:je tam kopec vynikajucich hracov, urcite planujem tu akciu vyuzit a pozriet videjka od

aejones
bobbofitos
carrotsnake
unknown soldier

To asi nebudu NL10 profici...? :x
hulmazas2

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!