Session Otazok a odpovedi
Re: Session Otazok a odpovedi
yegon jak dlho hras poker?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:yegon jak dlho hras poker?
prva handa v mojej databaze je z 31.7.2006, je dost dobre mozne ze nejake handy zo zaciatku mi chybaju ale nebude toho vela lebo prve handy v db mam z 0,5/1 limit holdem a tym som zacinal
takze cca 2,5 roka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
inak vidim, ze na moje otazky tu nasi styria pros znacne kadia
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:inak vidim, ze na moje otazky tu nasi styria pros znacne kadia
ale tak aspon jeden opity amater ti odpovedal
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
tak snad aspon ja sa ozvem i ked nie som PRO
brutus tilt velmi malo, vacsinou len taky mierny ze otvaram viac ruk, sem tam si callnem s malym parom reraise aj ked nemam odds na set a podobne ale vacsinou sa slusne drzim
neviem asi nie moc dobre, nastastie moj tilt je vacsinou jemny a nie velmi podstatny, rad by som sa naucil vediet sa prichytit a dat si pauzu
ano s celkom pozitivnymi vysledkami, coach mi robit video review, robili sme teoreticku session cez skype aj sweat session (hra ked sa coach pozeral co robim a rozpravali sme sa o tom nazivo pocas hry). Momentalne s coachom nepracujem, mam este co robit aby som zmakol to co sa ma snazil naucit a mam pocit ze sa moja hra prave dost meni a vyvija. Ked sa trochu ustabilizujem dam dalsie coaching sessions.
pokerxfactor + cardrunners mam a odporucam, pxf pre turnaje a cr pre cash. Videl som videa z deucescracked a stoxpoker aj tie su velmi dobre. Pre hracov do NL400 je uplne jedno ktoru sajtu si vyberu, je sa co ucit z ktorehokolvek videa
teraz vychadzaju na CR videa kde jeden PRO hra session a nahrava bez komentara a potom ju rozobera spolu s dalsim CR PRO. Prve dve videa kde hral Menlo a SBrugby ho bombardoval otazkami bolo to najlepsie co som kedy videl. Teraz vyslo video kde hra SBrugby a komentuje to spolu s raptorom a to je tiez vynikajuce.
cital som ich strasny kopec, vynikajuce su vsetky harringtonove knihy. Klasika je NLH Theory and Practice od Millera a Sklanskeho
do akej miery tiltite?
brutus tilt velmi malo, vacsinou len taky mierny ze otvaram viac ruk, sem tam si callnem s malym parom reraise aj ked nemam odds na set a podobne ale vacsinou sa slusne drzim
ako sa s tiltom vyrovnavate?
neviem asi nie moc dobre, nastastie moj tilt je vacsinou jemny a nie velmi podstatny, rad by som sa naucil vediet sa prichytit a dat si pauzu
urcite ano, stale viac vidim ake swingy v pokri su mozne a bezne a nejak sa postupne transformujem z cloveka bazirujuceho na vysledkoch na cloveka vnimajuceho equity a kvalitu svojej hrya zaznamenala miera vasho tiltu nejaky pokles a ak ano, co si myslite, ze ho sposobilo?
vyuzili ste niekedy plateny coaching?
ano s celkom pozitivnymi vysledkami, coach mi robit video review, robili sme teoreticku session cez skype aj sweat session (hra ked sa coach pozeral co robim a rozpravali sme sa o tom nazivo pocas hry). Momentalne s coachom nepracujem, mam este co robit aby som zmakol to co sa ma snazil naucit a mam pocit ze sa moja hra prave dost meni a vyvija. Ked sa trochu ustabilizujem dam dalsie coaching sessions.
ake training sites mate platene a ktore z nich odporucate?
pokerxfactor + cardrunners mam a odporucam, pxf pre turnaje a cr pre cash. Videl som videa z deucescracked a stoxpoker aj tie su velmi dobre. Pre hracov do NL400 je uplne jedno ktoru sajtu si vyberu, je sa co ucit z ktorehokolvek videa
mate nejake oblubene video alebo oblubenu seriu videii, na ktoru nedate dopustit?
teraz vychadzaju na CR videa kde jeden PRO hra session a nahrava bez komentara a potom ju rozobera spolu s dalsim CR PRO. Prve dve videa kde hral Menlo a SBrugby ho bombardoval otazkami bolo to najlepsie co som kedy videl. Teraz vyslo video kde hra SBrugby a komentuje to spolu s raptorom a to je tiez vynikajuce.
vasa oblubena pokrova kniha, ktoru by ste aj odporucali?
cital som ich strasny kopec, vynikajuce su vsetky harringtonove knihy. Klasika je NLH Theory and Practice od Millera a Sklanskeho
-
diky moc za vycerpavajuce odpovede
na tie CR videjka sa tesim, aj ked tie konkretne su trosku mimo mojej ligy ja som tam zazrel nejakeho FR psychopata, co robil video ako masstablovat 40 stolov NL200, pricom dostava $100/h ako rakeback/SNE
ja DC odporucam, pretoze je tam free trial, nechcu ziadny signup poplatok a videa sa daju stahovat, takze idealne riesenie pre slovenske penazenky
ja by som mid stakes 6maxerom z DeucesCracked odporucal:
1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers
3) Dear FoxwoodFiends & Parallels & Lightsabers
na tie CR videjka sa tesim, aj ked tie konkretne su trosku mimo mojej ligy ja som tam zazrel nejakeho FR psychopata, co robil video ako masstablovat 40 stolov NL200, pricom dostava $100/h ako rakeback/SNE
ja DC odporucam, pretoze je tam free trial, nechcu ziadny signup poplatok a videa sa daju stahovat, takze idealne riesenie pre slovenske penazenky
1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:diky moc za vycerpavajuce odpovede
1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers
Mozno trosku od veci, ale aj leggopoker.com ma trial verziu na 7 dni podobne ako DC...ma niekto skusenosti s touto strankou?
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
dzejkej napísal:diky moc za vycerpavajuce odpovede
1) Uncoventional Wisdom
2) Hand Readers
Mozno trosku od veci, ale aj leggopoker.com ma trial verziu na 7 dni podobne ako DC...ma niekto skusenosti s touto strankou?
- hulmazas2
je tam kopec vynikajucich hracov, urcite planujem tu akciu vyuzit a pozriet videjka od
aejones
bobbofitos
carrotsnake
unknown soldier
aejones
bobbofitos
carrotsnake
unknown soldier
-
yegon napísal:je tam kopec vynikajucich hracov, urcite planujem tu akciu vyuzit a pozriet videjka od
aejones
bobbofitos
carrotsnake
unknown soldier
To asi nebudu NL10 profici...?
- hulmazas2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.