nehehe01 napísal:ved to je jednoduche inu mam uz ale nejako by sa to nedalo vyriešiť bola to moja oblubena herna.
tak skus spravit 4 accounty aj na pokerheaven alebo galaxy (ta ista herna, ti isty hraci) a daj vediet ci Ti na to prisli aj tam

nehehe01 napísal:ved to je jednoduche inu mam uz ale nejako by sa to nedalo vyriešiť bola to moja oblubena herna.

nehehe01 napísal:keso26 dik za radu ale spravil som uz vcera a napisalo mi ze nemozem mat viac uctov ako su tri. pls nema este niekto niečo?
keso26 napísal:nehehe01 napísal:ved to je jednoduche inu mam uz ale nejako by sa to nedalo vyriešiť bola to moja oblubena herna.
tak skus spravit 4 accounty aj na pokerheaven alebo galaxy (ta ista herna, ti isty hraci) a daj vediet ci Ti na to prisli aj tam
ze urob si 4 accounty ci ti na to pridu aj tam
moc dobre 

POST prvy // nehehe01 napísal:Prosim poradte.na paradise mi zablokovali účet za falosne údaje. a kedze som mal tri nicky tak nemozem spravit dalsi skutocny nick. neviem co mam robiť??????
POST posledny // nehehe01 napísal:a nejako sa nedaju tie acounty vymazat? alebo čo? robit si dalsie acounty je blbost
ked sa registrujes pod falosnymi udajmi
<< support Paradise
pri dalsich registraciach a uz nerob taketo 

ale vtedy ked som to vytvaral tak som mal 17 rokov takže som nemohol dať pravdive. 

dal som aj meno tušim zle. ale ved to som sa prihlasil pod kamaratovym nickom na mojom PC a to sa rata ako jeden acount.

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.