nehehe01 napísal:ved to je jednoduche inu mam uz ale nejako by sa to nedalo vyriešiť bola to moja oblubena herna.
tak skus spravit 4 accounty aj na pokerheaven alebo galaxy (ta ista herna, ti isty hraci) a daj vediet ci Ti na to prisli aj tam
nehehe01 napísal:ved to je jednoduche inu mam uz ale nejako by sa to nedalo vyriešiť bola to moja oblubena herna.
nehehe01 napísal:keso26 dik za radu ale spravil som uz vcera a napisalo mi ze nemozem mat viac uctov ako su tri. pls nema este niekto niečo?
keso26 napísal:nehehe01 napísal:ved to je jednoduche inu mam uz ale nejako by sa to nedalo vyriešiť bola to moja oblubena herna.
tak skus spravit 4 accounty aj na pokerheaven alebo galaxy (ta ista herna, ti isty hraci) a daj vediet ci Ti na to prisli aj tam
POST prvy // nehehe01 napísal:Prosim poradte.na paradise mi zablokovali účet za falosne údaje. a kedze som mal tri nicky tak nemozem spravit dalsi skutocny nick. neviem co mam robiť??????
POST posledny // nehehe01 napísal:a nejako sa nedaju tie acounty vymazat? alebo čo? robit si dalsie acounty je blbost
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.