1. Majstrovstvá Česko-Slovenska tímov v online pokri
Re: 1. Majstrovstvá Česko-Slovenska tímov v online pokri
good luck kuci
- 2222antonio
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ospravedlnujem sa clenom mojho teamu, kvoli pracovnym povinnostiam az teraz som sa dostal k netu
fakt sorry
fakt sorry
- rafi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Jedna veta k tomu dnesnému freerollu: Rád by som videl tych ludi aj na buduci tyzden ktory sa hrnu iba na freerolly. A jedna otázka: Ked zaplati ci bude hrat tak isto ako na freerolle?
- Temp1975Ede
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/1 krát
No jo, je to prvy rocnik, este treba vychytat nedostatky, ktore uz hadam v pokracovaniach nebudu
-
admin - Príspevky: 22439
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
já jsem si toho všiml až včera:/ to je škoda, ale je to fakt skvělý nápad takové mistrovství...
edit: Temp1975Ede: musíš to brát tak, že freeroll je nejepší reklama, aby lidi došli na web, zaregistrovali se a přečetli si informace..
edit: Temp1975Ede: musíš to brát tak, že freeroll je nejepší reklama, aby lidi došli na web, zaregistrovali se a přečetli si informace..
- 2222antonio
- Založený: Mar 2009
lenze PP ma dost stalych uzivatelov
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Ako pani sorac, ja som heslo mal, ale z kolegiality som sa neregistroval, nakolko nemam vytvoreny tím. Inak aj maju zaujem nejaki STARCI od 40, teda starsia mladez o vytvorenie tímu, rád by som to privítal, a zahral si tiez, myslienka sa mi páci, dobra praca, páni...
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
DEZINO napísal:Ako pani sorac, ja som heslo mal, ale z kolegiality som sa neregistroval, nakolko nemam vytvoreny tím. Inak aj maju zaujem nejaki STARCI od 40, teda starsia mladez o vytvorenie tímu, rád by som to privítal, a zahral si tiez, myslienka sa mi páci, dobra praca, páni...
-jeden taky team tu uz je,ale neviem ci by ta niekto zobral do teamu kedze uz nie si najmladsi ,predsa je to dlhodoba sutaz....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
sak uz posilujem s tym vreckom zeme na hrudi , kua ked mne tie stredy nejak nevyhovuju, skoda ,,,,......
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
rafi napísal:Ospravedlnujem sa clenom mojho teamu, kvoli pracovnym povinnostiam az teraz som sa dostal k netu
fakt sorry
V pohode rafi.
Spoliehame na Tvoj zdrvujúci finish v závere celej súťaže. Takže trojnásobným umiestnením na FT si to kompletne u členov svojho teamu vyžehlíš
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.