roche01 napísal:V pohode rafi.
Spoliehame na Tvoj zdrvujúci finish v závere celej súťaže. Takže trojnásobným umiestnením na FT si to kompletne u členov svojho teamu vyžehlíš
budem sa snazit, ale som
roche01 napísal:V pohode rafi.
Spoliehame na Tvoj zdrvujúci finish v závere celej súťaže. Takže trojnásobným umiestnením na FT si to kompletne u členov svojho teamu vyžehlíš
DEZINO napísal:Ako pani sorac, ja som heslo mal, ale z kolegiality som sa neregistroval, nakolko nemam vytvoreny tím. Inak aj maju zaujem nejaki STARCI od 40, teda starsia mladez o vytvorenie tímu, rád by som to privítal, a zahral si tiez, myslienka sa mi páci, dobra praca, páni...
DEZINO napísal:sak uz posilujem s tym vreckom zeme na hrudi , kua ked mne tie stredy nejak nevyhovuju, skoda ,,,,......
palo1973 napísal:DEZINO napísal:Ako pani sorac, ja som heslo mal, ale z kolegiality som sa neregistroval, nakolko nemam vytvoreny tím. Inak aj maju zaujem nejaki STARCI od 40, teda starsia mladez o vytvorenie tímu, rád by som to privítal, a zahral si tiez, myslienka sa mi páci, dobra praca, páni...
-jeden taky team tu uz je,ale neviem ci by ta niekto zobral do teamu kedze uz nie si najmladsi ,predsa je to dlhodoba sutaz....
DevilMayCry napísal:caute hosi.....potrebujeme vymenit clena timu........neviete ako na to???
vlade napísal:DevilMayCry napísal:caute hosi.....potrebujeme vymenit clena timu........neviete ako na to???
Vieme, napis mi sukromnu spravu, alebo na mail, ale upozornujem ze ked vymenis clena tak vsetky body ktore do teraz ten clen nahral budu odratane a tak isto ak ten novy clen uz nahral nejake body tak tie nebudu k timu priratane, inak by to nebolo fer
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.