7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 2: SOFTVÉR II – T

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: 7Castle’s Tuesday Guide to SNGs - Kapitola 2: SOFTVÉR II – T

Odoslaťod oli.strs 13 Máj 2010 12:28

Ja si myslim ze otazka vykonu pri PT3 sa tyka hlavne starsich PC napr dake starsie 5 rocne procesory pri 512 alebo 1GB ram
ale to co dnes kupis aj dake najlacnejsie zostavy by nemal byt problem
A pri tom zapise na disk si moc nenavyberas jedine ze by si kupil SSD disk bez mechanickych casti ale tie su este dost drahe 64GB okolo 140-160 eur

ale podla mna sa neda konkretne povedat ze aku min zostavu potrebujes lebo je rozdiel ci hras 4 stoly alebo 16 a este aj v akej herni to hras
jedina cesta je imo vyskusat v praxi ;)
oli.strs

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 8 krát/12 krát

Odoslaťod 7castle 18 Máj 2010 16:18

roche01 napísal:Ako je to s možnosťou používať http://www.pokerprolabs.com na PS?
Marí sa mi, že SharkScope je zakázaný alebo len obmedzený počas hrania?!? :dzejkej:
Je nejaké podobné obmedzenie aj na túto stránku?

SS je tusim zakazany, ale pouzitie nie je kontrolovane a nie je sankcionovane pokial viem. No a sak pomocny laptop popri pokrovom compe nie je zla vec :D

popoba napísal:ja si čekujem hracov na pkrprolabs pocas hrania bez problemov

Yo len mne sa s tym ovela horsie pracuje, tie filtre su tam nejake horsie, aj ked je mozne ze to je len otazka zvyku. Aha a este sa mi to zda ovela pomalsie ako SS.

svkice666 napísal:7Castle’s spomenul si, ze je mat lepsie vykonejsi pocitac, ake parametre mas ty? A mas namysli vykon procak, ramka, ci narok aj na velkost a rychlost disku. 8-)

Moj komp je vysledkom rozsiahlej diskusie mojich kamaratov ;) Zistim a dam vediet.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Divoch 11 Mar 2011 13:14

Ahojte,trocha to tu oprasim:-) mohol by mi niekto prosim popisat ako technickemu antitalentovi ako v PT3 nastavim filtrovanie statov hracov tak ako je pisane v clanku a povedat ci sa to prepina automaticky ked na stole ostane dany pocet hracov? Dakujem ;-)
Divoch

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 25 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!